Biden má kognitívne problémy /ale nielen on/

7. apríla 2022, dedic, Nezaradené

Našiel som v médiách ZÁPADU zopár informácií, ktoré by som v našich slovenských médiách ťažko hľadal. Ak chcete, podelím sa s vami o ne:

Na druhej strane sme sa ale z našich médií dozvedeli, že Nemci okrem snímok policajných výsluchov v interiéroch budov /pomocou výnimočných satelitov jednej súkromnej americkej firmy/ majú aj rovnako unikátne odposluchy rozhovorov medzi ruskými vojakmi, z ktorých vyplýva, že vojaci môžu strielať aj po osobách v civilnom ošatení. Nemci zbytočne zaplatili za nahrávky čohosi, čo je dávno známe. Rusi ihneď potom, čo Zelenskij rozdal desaťtisíce zbraní náhodným záujemcom-civilom upozornili na to, že každý civil so zbraňou bude považovaný za legitímny terč príslušníkov armády RF. Civil so zbraňou nie je na rozdiel od uniformovaného vojaka chránený ženevskými konvenciami a môže byť likvidovaný ako nebezpečný terorista. Akoukoľvek armádou: ruskou, americkou, nigérijskou, fínskou či slovenskou.

S geniálnym objavom prišla aj agentúra AFP. Podľa nej veľká časť Afriky asi podlieha drvivej ruskej mediálnej propagande – lebo odmieta sankcionovať Rusko a bežní Afričania nemajú problém verejne prejavovať sympatie k Rusku. Šokantné, no nie ?!

Podľa niektorých amerických vojenských predstaviteľov môže Ukrajina vojnu s Ruskom za istých okolností absolútne vyhrať. Áno je to pravda. Ako hrdí slovenskí vlastenci dodávame, že za istých okolností by vojnu s USA vyhralo aj Slovensko.

Takže asi tak.