Blázon z bataliónu Azov

16. apríla 2022, dedic, Nezaradené

O svojich skúsenostiach s lapaním utekajúcich banderovcov z Mariupolu nahrali ľudia na Donbase veľa zaujímavých videí. /Nájdete ich na Telegrame, ak viete, čo myslím/. Vojaci DNR a Čečenci sa smejú, že banderovci museli v obkľúčení od rána do večera iba jesť. Každý, koho Rusi chytia, tvrdí, že on bol v batalióne Azov iba kuchár alebo zásobovač.

Zopár ukrajinských nacistov utekalo v ženskom civilnom ošatení. Jedno z videí ukazuje, ako ktorýsi z nich „šarmantne“ ako „dáma“ v dámskom kožuchu vychádza z auta, na ktorom utekal/a.

Vrcholom kreativity nacikov z Azova je produkcia jedného podplukovníka zo včerajška. Prezliekol sa do nemocničných šiat a pokúsil sa evakuovať z Mariupola v húfe pacientov mariupolskej psychiatrickej liečebne. „Duračika“ hral pán podplukovník tak dokonale, že sa stal vojakom RF robiacim previerku evakuantov podozrivým. Potom už stačilo „schizofrenika“ iba prinútiť, aby si dal dolu košeľu. Len čo to urobil, na svetle božom sa ukázali nádherné nacistické kerky. Od trojzubca a čierneho slnka cez znaky SS po vkusný hákový kríž v modrožltom vyhotovení.

O „blázna“ z bataliónu Azov sa teraz postarajú špecialisti z DNR. Doliečia ho v niektorom z kvalitných donbaských rehabilitačných zariadení.