Heger a Čaputová v stopách Zelenského-zavierajú vodcu opozície-Fica…

20. apríla 2022, dedic, Nezaradené

Heger sa bol nedávno v Kyjeve podučiť technikám demokracie. Zelenskij mu odovzdal svoje skúsenosti pri likvidácii parlamentnej opozície- pri likvidácii druhej nasilnejšej strany Ukrajiny, zastupujúcej ruskojazyčné obyvateľstvo. Vodcu tejto strany „Za život“ poslanca Medvedčuka už rok bez súdu väznia jeho kyjevskí politickí oponenti. V poslednom čase ho prezentovali v médiách,- zničeného, na tvári s evidentnými známkami mučenia. Zelenskij to urobil preto, aby ponúkol Ruskej federácii Medvedčukovu výmenu za niekoľko tisíc zajatých ukrajinských vojakov.

Heger je zjavne učenlivý žiak. Lebo neuplynul ani mesiac a už aj Slovensko nastúpilo cestu budovania demokracie na ukrajinský spôsob. Pred pár hodinami uväznilo podpredsedu najväčšej slovenskej opozičnej strany a de iure už jedinej parlamentnej opozície – JUDr. R.Kaliňáka. Vládne orgány zároveň požiadali „parlament“ /v ktorom už onedlho nebude žiadna parlamentná opozičná strana-len vládni poslanci/ o umožnenie uväznenia aj doc.dr.R.Fica, predsedu najväčšej slovenskej politickej strany Smer SSD.

Demokratická Európska únia bude samozrejme mlčať. Demokrati z Bruselu budú ticho, tak ako sú ticho pokiaľ ide o bezsúdne väznenie Medvedčuka na Ukrajine. A Washington ? Ten si odškrtne v notese ďalšie meno „zlého chlapca“, ktorý bol zatiaľ aspoň takto „neutralizovaný“. Možno nie až tak radikálne, ako bol neutralizovaný v Chile Allende, v Bolívii Che Guevarra, v Kongu Lumumba…Možno iba tak „jemne“ ako boli v USA a Západnej Európe vo väzeniach neutralizované stovky a tisícky nepohodlných zlých chlapcov.

Možno to s Kaliňákom a Ficom nedopadne až tak zle, ako s Allendem. Možno ich Heger a Čaputová ponúknu Ruskej federácii na výmenu za ďalších zajatých ukrajinských vojakov. Pravdepodobnosť tohto obchodu naznačil minulý týždeň sám Edko Heger-keď označil R.Fica za „Putinovho agenta“.

A čo slovenská verejnosť ? Jej ekonomicky aktívna časť je trikrát zavakcinovaná, medikamentózne a mediálne utlmená. Bude sa teda ako omámená na všetko iba pozerať. Bude si na upokojenie svedomia opakovať mediálne mantry o „zločineckej skupine“ . Neurobí nič, pretože sa bude báť mafie, ktorá sa maskuje tým, že za mafiánov vydáva a likviduje tých, čo proti mafii bojovali.

Pravda sa vydáva za lož a lož za pravdu. Bez okolkov. Moderne. „Ale že brutálne, fest brutálne…“

PS: Dávam tomuto článku pár minút života. – Ale čo už s takým životom, bez pravdy, bez demokracie a bez právneho štátu…