Biden sa zdravil s holou stenou

23. apríla 2022, dedic, Nezaradené

Včera sa americký prezident Joe Biden znovu vyznamenal. Po verejnom vystúpení v Seattle sa tento kognitivíne limitovaný starček zdravil s holou stenou. Otočil sa k publiku chrbtom a mával na stenu, pri ktorej nikto nebol. Po asi troch-štyroch sekundách sa akoby spamätal a vrátil sa k mikrofónu, kde čosi nezrozumiteľné s rozpačitým úsmevom zamrmľal a potom sa nechal eskortovať preč z pódia.

Čečenský prezident Kadyrov navrhol, aby mal Biden pri prejavoch za sebou vždy figurínu Zelenského – a aby tak mal komu kývať.

Ak sa chcete nasmiať a túžite vidieť to na vlastné oči, odporúčam vám Fox News alebo youtube. Hľadajte – kto hľadá nájde. A kto nechce nájsť, nehľadá.

Onedlho /najneskôr po jesenných voľbách, v ktorých Demokratická krajina zaručene prepadne/ Biden abdikuje. Prinútia ho. A prezidentkou sa stane prvá žena v histórii na tomto poste – Kamala Harrisová, advokátka indicko-jamajského pôvodu. Ďalšia bábka. Ak si niekto myslí, že prinesie do americkej politiky trochu ženskosti, nežnosti a mierumilovnosti – tak nech si len spomenie, koľko ženskej nehy má Psakiová, Nullandová, Clintonová, Madlenka Allbrigtová…Bude to z blata do kaluže. Ale dovtedy sa aspoň zasmejme !