Čaputová a Heger : proti Slovákom.

1. mája 2022, dedic, Nezaradené

Takmer dve tretiny / 62% / Slovákov je proti tomu, aby sa Slovenská republika odstrihla od ruského plynu a ruskej ropy. Za odpojenie sa od ruskej energie je 24-25 % občanov SR. Heger a Matovič sa chvascú, že to napriek tomu urobia. Ak o tom rozhodne Brusel a EU, tak nás Heger odstrihne. Do konca roka nebudeme brať žiadnu lacnú ruskú ropu a plyn. Čaputová ide ešte ďalej: nalieha, aby sme to urobili ešte skôr. Ústretovo. Ako somári v prvom rade. Ako vzorní eurohujerskí zadkolizci. Čaputová chce, aby sme to urobili stoj čo stoj. Taký pokyn dostala asi z Washingtonu.

Čaputová, Heger a Matovič kašlú na názor Slovákov. Idú proti záujmom Slovákov. Konajú tak, akoby ich nezvolili Slováci ale Američania a Bruselčania. – No kto ho vie, možno ich naozaj zvolili vo Washingtone a Bruseli – aj keď rukami mediálne dezinformovaných a osprostených voličov SR.

Okrem cien ropy a plynu žije Slovensko ešte ďalšou veľkou kauzou. Čaputová, Heger, Matovič, Sulík a Remišová sa chystajú uväzniť vodcu jedinej slovenskej parlamentnej opozičnej strany – pána R. Fica. Kto vie prečo, ale na túto tému sa žiadne výsledky prieskumu názorov zatiaľ nepublikovali. Prieskum sa možno aj uskutočnil, no údaje z neho sa nezverejnili, Buď kvôli tomu, že boli vládnej organizovanej skupinke nepríjemné alebo preto, že sa zatiaľ nenašla prieskumná agentúra, ktorá by bola ochotná pošpiniť svoje meno falšovaním výsledkov. – No veď sa takáto gaunerská agentúra, ochotná klamať, raz nájde. Aj na Slovensku je dosť chamtivcov, ochotných kvôli pár eurám vykonať čokoľvek.

O budúcnosti Čaputovej, Hegera a Matoviča by ako o ľuďoch volených Slovákmi mali rozhodnúť Slováci. Žijeme však takú čudnú „demokratickú“ dobu, že nerozhodnú. Oprávnene sa domnievajú, že o tom rozhodne zahraničie. Teda USA, NATO a EU. Lenže čo keď o tom síce rozhodne cudzina – lenže nie tá na západ od nás ale naopak ? Lenže čo ak o Čaputovej a Hegerovi rozhodne dianie na „východnom fronte“ ?