Chcete sa dostať na titulky v médiách ?

2. mája 2022, dedic, Nezaradené

Ak áno, ľahká pomoc. Choďte na demonštráciu do Nitry a tam si na demonštrácii 5 000 priaznivcov R.Fica ako jediný rozbaľte svoj proti-ficovský transparent a začnite provokovať. Hneď sú pri vás všetci novinári a noviny budú o vás písať, ako keby ste predstavovali ďalších 5 000 nesúhlasiacich demonštrantov.

Alebo sa vyberte na demonštráciu pro-slovenských a pro-ruských síl pred prezidentský palác. Začnite tam v mori slovenských zástav mávať ukrajinskou – a už ste vy a aj váš kamarát na televíznej obrazovke v prime time rovnako dlho ako poprední protivládni politici na svojej oficiálnej demonštrácii.

Cesta ku chvíľkovej sláve je jednoduchá. Len predtým, ako to urobíte, musíte to mať dohodnuté s novinármi, ktorí si smerom k vám nastavia kamery a tiež s policajtmi,- aby vás chránili pred pochopiteľne rozčúleným davom.

Alebo choďte do krčmy plnej slavjanofilov s modro-žltou handričkou a keď vás odtiaľ pošlú – no veď viete kam, – napíšte o tom protestný blog. A je z vás hrdina. A prípad pre psychiatra-špecialistu.

Cesty ku sláve sú všelijaké.