SR oslobodili Američania…

8. mája 2022, dedic, Nezaradené

Ako je to možné ? Nuž tak. Na základe súčasných udalostí na Ukrajine došlo v SR k radikálne zmene pohľadu na historické udalosti v nedávnej i dávnejšej minulosti. Na území SR bojovali síce desaťtisíce Rusov a 60% z takmer 400 tisíc vojakov Červenej armády, ktorí padli na území ČSR malo síce ruskú národnosť, no ich pôsobenie v SR znegovala „invázia vojsk RF na Ukrajinu“. Aktuálne potreby propagandy súčasného režimu v SR ich z učebníc dejepisu vyzmizíkovali. Rusi boli a nie sú. Terazky sú z nich Ukrajinci. Herojam slava !

A tak si dnes- na Deň víťazstva- budeme pripomínať zásluhy vojakov osloboditeľov – z USA ! Veď zopár bojovníkov z americkými pasmi, ktorí bombardovali Bratislavu /stovky mŕtvych civilov/, Nové Zámky /tisíce mŕtvych civilov/, Dubovú a Považie /desiatky mŕtvych civilov/-bolo nad územím SR zostrelených a niektorí z nich pri tom aj zahynuli. Zahynuli aj príslušníci americkej špionážnej misie v SNP. – Takže vojaci USA naozaj prelievali krv za našu slobodu. Tak krvi nebolo veľa-ale bola. A veľmi vzácna: AMERICKÁ ! Takže áno, Američania – to oni sú tí naši skutoční hrdinovia a osloboditelia !

No a popri nich nás oslobodzovali samozrejme aj Rumuni. Tí vojaci, čo ešte niekoľko týždňov predtým, než prišli bojovať s Nemcami na Slovensko, bojovali ako verný spojenec Hitlera v bojoch proti ČA v okolí Stalingradu, Donu, Dnepra a Odessy. Keď však ČA úspešne rovinula kišiňovskú operáciu a vstúpila na územie Rumunska, Rumuni rýchlo prezliekli kabáty a stali sa aj našimi osloboditeľmi.

Pokiaľ ide o vojská Červenej armády , – boli to vlastne ukrajinské vojská. Boli to predsa armády 1. a 2. ukrajinského frontu ! Neboli to predsa vojská „ruského“ frontu. A neboli to teda žiadni ruskí osloboditelia – ale ukrajinskí osloboditelia ! Pod vedením gruzínskeho maršala generalissima Džugašviliho . Gruzínca z Gruzínska, ktoré tak ako Ukrajina chce dnes vstúpiť do EU a do nám všetkým tak milej organizácie NATO.

Nepriatelia najnovšej verzie nášho oslobodenia od nemeckého nacistického imperializmu vám tvrdia bludy, ke´d vravia že „ukrajinský front“ bol ukrajinský iba preto, lebo pôsobil geograficky na území Ukrajiny-tak ako leningradský bol leningradským preto, lebo pôsobil v okolí Leningradu, lebo bieloruský bol bieloruským preto, že bol aktívny v smere na Bielorusko a Stepný front bol stepným preto, lebo fungoval na rusko-ukrajinských stepiach,- no vy tomu neverte. Verte tomu, že na Leningradskom fronte bojovali vojaci leningradskej národnosti, na Stepnom fronte vojaci STEPNEJ NÁRODNOSTI a na ukrajinskom fronte vojaci ukrajinskej národnosti. Že viac ako polovicu vojakov ukrajinských frontov tvorili etnickí Rusi, že tam boli vojaci ázijských národností a že tam bola jediným veliacim jazykom ruština ? No a čo ? Dnes tieto fakty už prestali platiť – lebo Putin zaútočil na Kijev. A z ruských osloboditeľov sa stali ukrajinskí. Slava herojam ! A basta.

Ak vám niekto zlý, napojený iste priamo na Kremeľ bude tvrdiť, že ani tí ukrajinskí vojaci, ktorých priezviská sa končia na „o“ /ˇKonovalenko, Ševčenko, Ivaničenko…/ nie sú Ukrajinci ale Rusi, lebo celý život hovorili iba po rusky a navyše sa drvivá väčšina z nich nenarodila na žiadnej Ukrajine resp. USSR ale v cárskom Ruskom impériu a jeho maloruských a novoruských guberniách, – vy tomu neverte. Lebo dnes Putin okupuje Ukrajinu a Rusi sú zlými agresormi,-ktorí predsa nikdy nikoho nemohli oslobodzovať, – ale iba vraždiť, lúpiť, znásilňovať a tyranizovať !

Za starých zlých časov pred 1989 bolo smrteľným hriechom kvalifikovaného historika posudzovať udalosti, ktoré sa stali v minulosti z hľadiska politických požiadaviek súčasnosti. „Historizácia“ minulosti podľa aktuálnych potrieb práve vládnuceho režimu znamenala, že sa z historika-vedca stal hochštapler, podvodník, servilná propagandistická handra. Znamenala diskvalifikáciu takéhoto podvodníka. Jeho definitívnu vedeckú či odbornú „smrť“. – A dnes ? Dnes je všetko inak. Servilnosť historikov z SAV, ÚPN a už aj z Múzea SNP voči aktuálnemu pro-americkému a rusofóbnemu vládnemu režimu je nielen módny trend ale životná nevyhnutnosť. – Ak sa mu neprispôsobíš, – končíš. Môžeš odísť z SAV či katedry histórie do Tesca dokladať tovar. Alebo ťa môže stretnúť dačo ešte horšie. Nejaké paragrafy na to tvoj postih sa už nájdu,-a keď nenájdu, tak sa vymyslia.

Pravda je teda taká, ako píše bratislavská Pravda, Denník N, Sme, Aktuality sk…Pravda je taká, že Slovensko oslobodili USA, Rumuni a Ukrajinci. Tak to tvrdia dnešní vládni politici, ich verní pro-vládni novinári a ich verní pro-vládni historici. Tak to je. Lebo tak to musí byť.

Game is over. And the winner is AMERICAN LIE !