Pravda cituje kybernetických zločincov a konšpiruje o Gersimovovi ale mlčí o Zelenskom a psovi-antidrogárovi

9. mája 2022, dedic, Nezaradené

STUDENTOČKA A PARTIZÁNSKA PRED NABÚRANÍM BOĽŠEVIKMI

Hackeri sú kybernetickí zločinci. Aj tí, čo na chvíľu „hekli“ stránku „Kremľa“. Pravda v záhlaví ich cituje ako vážny informačný zdroj. Smutné.

-Predpokladám, že tento krátky blog teraz miesto prijatia konštruktívnej kritiky rýchlo dáte preč. Alebo že by som vás podcenil ?

PS: Možno poznáte sovietsku pesničku o priamurských partizánoch. Boľševici ju v minulosti tiež hekli. V origináli to bola o sibírskych strelcoch a stala sa hymnou Kolčakových bielogvardejcov. Hecking je starý ako ľudstvo samo. Vypočujte si originál z čias Ruského impéria:

Mimochodom, boľševici hekli aj staré ruské tango tuším ešte z roku 1914. Volalo sa Studentočka. – Áno, tá stará pionierska studentočka z čias socializmu-ibaže v origináli spievanom ruským tango-spevákom Piotrom Leščenkom sa nespieva o nič o ukrajinskom Done a požiari vojny. No veď posúdte sami:

Takže nič nové pod slnkom. Do cudzích diel sa nabúravali už boľševickí zlodeji. A tí dnešní ukrajinskí zlodeji od pána Zelenského im zatiaľ nesiahajú ani po päty. Aj keď majú k dispozícii tú najmodernejšiu americkú techniku.

PS: Mediálnym konšpirátorom citovanie hackerov nestačí. Oni ešte prikladajú konšpirácie o gen.Gerasimovovi. Vraj ktovie, kde je. Nuž včera bol živý a zdravý na obrazovkách ruských tv a vyznamenával vojakov z donbaského frontu. – Toto sa dá robiť iba vtedy, keď je prinášanie informácií z RF zakázané. Vtedy majú západní /osobitne britskí a americkí fejkári/ hody.

Nech si to užijú. Lenže – dokedy…

Zaujímavé, ale našim médiám sa akosi nechce využiť obrovskú šancu trochu si zakonšpirovať na účet Zelenského a psa Patróna /plemeno Jack Russell/. Toho Zelenskij pred očami kanadského premiéra Trudeaua chcel vyznamenať za vzorné vyhľadávanie mín. Zabudol však na jeho minulé povolanie: policajný pes Patrón kedysi na letisku oňuchával a brechotom označoval ľudí, ktorí mali čo do činenia s drogami. Pes Patrón ako keby si spomenul na tie časy. Ovoňal Zelenského nohavice – a začal podozrivo silno vybrechávať.

-Prečo asi ?