Ukrajina víťazí !

15. mája 2022, dedic, Nezaradené

PODĽA STOLLTENBERGA /NATO/ môže UKRAJINA VYHRAŤ NIELEN EUROVÍZIU ALE AJ VOJNU S RUSKOM !

Ukrajina to napokon vyhrala. Za pomoci krajín Európskej únie a NATO, za pomoci médií, vládok i mimovládok, objektívnych i subjektívnych „odborníkov“, oviec a baranov pri televízoroch a ostatnej médiami macerovanej lichvy a čelade nakoniec ukrajinská pseudohudobná hiphopfónia vyhrala súťaž zvanú euro-Vízia. Teda vízia, vidina ďalších eur, ďalšej finančnej a zbrojnej pomoci pre anglosasian friendly nacionalistický režim v Kijeve.

Putin po tejto správe od hnevu dlho nevedel, čo si počať. Až sa napokon rozhodol údajne fosforovými bombami zasypať snajperov a britských žoldnierov ukrytých v norách pod mariupolským Azovstalom. Použil dosť zastaraný nástroj pomsty, aký Anglo-Američania použili už pred 77 rokmi pri vyhladení civilného obyvateľstva a historických pamiatok v renesančno-barokových Drážďanoch. Rusi v tomto smere za USA brutálne zaostávajú. Nie sú asi technologicky schopní vyrobiť a použiť napr. oveľa modernejší napalm, ktorý Američania dávno používali už vo Vietname alebo uránom obohatené letecké bomby, aké Američania pre zmenu použili pri nivočení Belehradu, Nového Sadu, Niša, Podgorice a ďalších srbských a čiernohorských miest.

Putin asi nemá rád hiphopových psíkov. Vedúci kapely Kaluš pán Psiuk mu veľmi nesadol do noty. V poriadku, proti gustu žiaden dišputát. – Ale prečo kvôli odlišnému hudobnému vkusu hneď použiť fosfor ? Nestačili by klasické výbušniny ako v prípade českého zbrojného skladu, alebo v najhoršom prípade novičok – ako u iného hudca- huslistu /“skripala“/ v anglickom Salisbury ? Pán Putin to trochu prehnal.

Nech si len pán Putin radšej šetrí sily, nech si šporuje svoj strategický arzenál na čas, keď sa bude udeľovať cena pre najlepšie televízne diela: -šepká sa, že by to mal dostať ukrajinský seriál „Sluha národa“ v hlavnej úlohe s komikom V.Zelenským. Alebo nech si odkladá energiu na verdikt poroty o udelení Nobelovej ceny mieru – tu sa chystá dlhoočakávané prekvapenie: udelenie Nobelovej ceny tentokrát celosvetovo uznávanému mierumilovnému politikovi V. Zelenskému. – Akoby povedali na Žitnom ostrove: Ukrajina vyhrali a budeme vyhrať !

Všetko je O.K. Alebo že by už U.K. ? Že by už Ukrajinu vyhral United Kingdom -a urobil si na nej svoj novodobý imperiálny raj ? Že by sa z Ukrajiny stala U.K.- Raj-/ina/ ?