Kapitulácia vojakov Ukrajiny v Mariupole sa nemala fotiť

17. mája 2022, dedic, Nezaradené

Jednou z podmienok na to, aby sa bojovníci Ukrajiny, skrývajúci sa v tuneloch pod mariupolským Azovstalom vzdali do rúk ruských síl bol zákaz prítomnosti novinárov, žiadne videá a žiadne fotky. Ukrajinci nechceli okrem vojenskej porážky utrpieť aj porážku informačnú. Napriek tomuto zákazu sa predsa len čosi málo dostalo do médií. Prikladáme prefotený záber z videa Ministerstva obrany RF.

Naše médiá tieto fotky majú a určite kvalitnejšie. Asi ich nesmú publikovať. Ukrajina má v očiach západného publika zostať bez bázne a hany, ako už-už víťaziaca strana. Ukrajina svoju porážku nikdy neprizná. Ani tú definitívnu. A nepriznajú ju ani naše médiá, dirigované informačnými imperialistami spoza Atlantiku a spoza La Manche. A keďže Kijev porážku nepotvrdí, tak vlastne žiadna porážka nebude. Bude to na večné veky hoax. Keby takto dôsledne postupoval aj Goebbels s Donitzom, nacistické Nemecko by vojnu formálne nikdy neprehralo. Darmo,-Zelenskij je zo šikovnejšieho nacistického kmeňa ako Goebbels.

Medzi tými, čo ešte zostali v podzemí a vzdajú sa asi až dnes alebo neskôr, sú desiatky tehotných ukrajinských vojačiek, väčšinou snajperiek. Zaujímavé, ako to za tie dva-tri mesiace stihli. Zaujímavé, ako tieto ženy jedným ľuďom životy brali a druhým, -svojim potomkom, ich chcú dať. Predátorské samice robia rovnako: vtáčikom-spevavcom životy berú a svojmu pokoleniu dravcov ich dávajú.

Vráťme sa ale do ríše ľudí. Ukrajinské snajperky tvrdia, že sú tehotné možno aj preto, aby nemuseli ísť z podzemia do doneckého zajateckého tábora, ale aby ich miesto toho z humanitárnych dôvodov hneď prepustili domov na územie kontrolované Kijevom.

Veliteľ bataliónov Azov Denis Prokopenko podľa poslanca Verchovnej dumy /za zakázanú pro-ruskú stranu „Za život“/, p. Kivu, – žije už dávno v Kijeve. Podarilo sa mu ujsť jedným z posledných vrtuľníkov, ktoré ešte z Mariupola do Kijeva odleteli. Z Kijeva a nie z podzemia Mariupolu vysiela teda aj svoje výzvy svetu. – Nuž, ktovie…

PS: Dnes som opäť čítal dobrý blog z archívu „cyril blog“. V novom blogu tento bloger rozoberá, prečo Fínsko a Švédsko musia vstúpiť do NATO. Skúste zmeniť tému a kliknite tam, keď chcete.