Milostná predohra Borisa Kollára

4. júla 2022, dedic, Nezaradené

Na pozadí úspešne sa vyvíjajúcej petičnej akcie na vyhlásenie referenda o predčasných voľbách minulý týždeň Boris Kollár vyhlásil, že „ak sa SaS a OĽaNO nedohodnú na pokračovaní koalície“ podá on resp. jeho hnutie Sme rodina v NRSR návrh na schválenie ústavného zákona o predčasnom ukončení tohto volebného obdobia a teda de facto návrh na koniec tejto vlády a na vypísanie nových parlamentných volieb.

Boris Kollár týmto návrhom začal akúsi milostnú predohru v rámci koalície. Predohru, akú robia hysterickí milenci. Začal vydierať svojich „milostných partnerov“.-Ak mi nezabezpečíte ešte takmer dvojročné voľkanie si na vládnych a parlamentných postoch, – rozbijem našu spoločnú rodinu, rozvediem sa. Cieľom tejto akcie nie je samozrejme to, aby 1/ zákon navrhol a v NR SR presadil , 2/ a boli predčasné voľby. Cieľom je nátlak na jeho partnerov, aby sa za každú cenu dohodli, -lebo bude zle.

Boris Kollár však začal milostnú predohru aj s opozíciou. Najmä s tou, ktorá cíti, že by v nových voľbách dosiahla dobrý výsledok a že by sa mohla po nich podieľať na vládnej moci. Boris Kollár im navyše ponúka zvodný návrh, že by vo vláde, ktorá by po nových voľbách vznikla, mohli kohabitovať aj s ním . S dobrákom, ktorý bol voči zlej minulej vláde „vždy“ kritický a „povalil“ ju, keď „už toho mal dosť“.

Boris Kollár začal milostnú predohru aj s občanmi, voličmi. Návrhom zákona o skrátení utrpenia pod touto vládou chce v prípade skutočných predčasných volieb ukradnúť slávu Smeru SD a jeho referendu. Zároveň sa chce pozaliečať opozičnému voličovi a naznačiť mu, že Sme rodina síce bola „chvíľu“ vo vláde, ale bola v nej kritická, tvrdá, zásadová – takmer „opozičná“.

Boris Kollár rozbehol svojim návrhom na event. predčasné voľby cez parlament akúsi „milostnú predohru“. Predohru, ktorá je zacielená na všetkých troch jeho politických „milostných“ partnerov: koalíciu, opozíciu i voličov – občanov SR. Boris Kollár momentálne predvádza milostnú predohru. – Predtým, než všetkých týchto svojich partnerov -ako je u tohto kanca zvykom, – poriadne oj…be.