Vyvražďujú a lynčujú Putinových „kamarátov“.

8. júla 2022, dedic, Nezaradené

Začalo to lynčovaním Putinovho kamaráta G.Schroedera. Toľko ho vláčili po médiách, až abdikoval na všetko, na čo sa abdikovať dalo a teraz -po matovičovsky povedané,- sedí kdesi v byte, šúcha nôžkami a čaká na NAKU, pardon na pracovníkov Úradu na ochranu ústavy.

Po Schroederovom lynči nasledovalo lynčovanie bývalej rakúskej ministerky zahraničia K.Kneisslovej. Tá mala totiž na svadbe v 2018 v štajerskej obci Gamlitz ako hosťa V.Putina. A nielen ako hosťa, ale aj ako niekoľkonásobného tanečníka. Kneisslovej sa za to v poslednom čase začali vyhrážať smrťou a tak bola prinútená z Rakúska zutekať.

Útek z domoviny sa nepodaril bývalému japonskému premiérovi Šinzovi Abemu. Ten dnes podľahol strelným zraneniam, spôsobeným politicky motivovaným atentátom. Bývalý japonský vojak z povolania Jamagami Tecuja na neho spáchal atentát počas predvolebného prejavu za to, že sa v minulosti chválil priateľskými vzťahmi s V.Putinom. Ex-vojak sa vraj obával, že vo svojej pro-ruskej politike bude Šinzo Abe pokračovať. -Už teda nebude…

Ktovie, kto je ešte na čiernej listine „priateľov V.V.Putina“. Kto sa má ešte obávať ? – Bush ml., Merkelová, Berlusconi, Macron, Orbán Viktor, Si Tin-pching alebo nedajbože Donald Trump ? Našťastie, u nás sa nikto, ani Fico nepochválil, že je s Putinom v osobnom vzťahu. Fico sa počas 12 rokov svojho vládnutia stretol s Putinom iba jeden-dvakrát – a aj pritom chytrácky zdôrazňoval iba čisto pracovný obchodný charakter vzájomných rokovaní. To pán Andrej Danko z SNS by sa mal mať viac na pozore. Dankov priateľ Volodin ho totiž raz predstavil Putinovi na tribúne mauzólea. A vtedy sa to stalo ! Došlo ku možno osudovému kontaktu: Putin podal Dankovi ruku a ten ju vrelo potriasol. Čo potriasol – on sa pri tom ešte aj uklonil.

Danko, Danko, – byť tebou požiadam o policajnú ochranu, zavriem sa v byte a upustím od akýchkoľvek aktivít spojených s podporou petície na vypísanie referenda.

Aký je ten Putin len rafinovaný a zákerný. Po porážke na Ukrajine /ktorá je podľa Zelenského, EU, NATO a USA viac než istá/ mu bude hroziť Medzinárodný trestný tribunál v Haagu. Putin to vie, a tak za sebou stiera stopy, likviduje svedkov. – Ale my sa oklamať nedáme- my vieme, kde je sever a odkiaľ vietor fúka. – Pozor, toto nie je žiadna lacná konšpirácia. Ani žiaden čierny humor. Je to svätá svätučká PRAVDA. Veď nie náhodou ju publikujem tu, na Pravde. Tu, kde publikujú iba pravdu a nič viac než pravdu …!