Založ si blog

Prečo má Matovič pravdu !

Matovič, ústami svojho hovorcu Hegera včera vyhlásil, že on z vlády nepôjde. Lebo on, Matovič -pod pseudonymom „OĹaNO“ VYHRAL PARLAMENTNÉ VOĽBY“. A Sulík, ktorý ho chce z vlády vyštvať, sa do parlamentu ledva dostal.

Matovič má pravdu. Vyhral voľby. Našiel si medzi slovenským voličstvom dosť závistlivcov a chamtivcov, čo mu skočili na jeho videjká z francúzskej riviéry. Našiel si medzi našimi spoluobčanmi dosť chmuľov, čo mu uverili, že po odchode „zlodeja Fica“ tu budeme mať každý mesiac 2-3 miliardy eur v štátnom rozpočte navyše. Našiel si dosť obyvateľov z osád, ktorí si mysleli, že im štát pod jeho vedením do roka postaví také isté domy ako majú gádžovia. A našiel si dosť zlomyseľných agresívnych ľudí, čo sa tešili, že pod jeho taktovkou polícia v okovách vytiahne z nejakého luxusného hniezda, z nejakej vily toho hnusného Blahu, ešte hnusnejšieho Kaliňáka a toho najhnusnejšieho hranola, – ryšavého Fica. Prípadne aj niektorú z jeho aktuálnych troškových.

Táto podarená voličská partička si na Slovensku za pomoci kadejakých mediálnych prostitútok, jednej ambasády a pána kvázi-chytrého Sulíka zvolila a na čelo vlády postavila možno zdravého, možno aj trochu nemocného Matoviča. /Veď kto z nás je úplne zdravý ?/ A tak ho tu máme. Podľa krivičov práva z Ústavného súdu ho tu máme na 4 roky nepodmienečne a bez možnosti predčasného prepustenia. Žiadne referendum, žiadna nedôvera v parlamente-máme ho tu, lebo si ho tu najväčšia časť slovenských chmuľovoličov vybrala. Aj za nás a aj pre nás. A basta !

Slováci, máte, čo ste si vo februári 2020, už pomaly pred dva a pol rokom zvolili. Matoviča ste si vymodlili, Matoviča tu budete mať ešte jeden a pol roka. A basta.

Matovič je možno zdravý, možno ani celkom nie. Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit. Ale aj keby bol chorý, mohol by mať v mnohom pravdu. Ve´d aj ľudia v nemocniciach neklamú od rána do večera. Tobôž potom tí, čo sú ešte iba v ambulantnej starostlivosti. Pravdu môže mať a aj má aj Matovič.

A má ju ešte v jednej veci: že totiž za úsilím jeho úhlavného priateľa /pred voľbami/ a úhlavného nepriateľa /po voľbách/ v jednej osobe-za snahou Sulíka o jeho odvolanie nie sú žiadne vecné dôvody, ale iba veci čisto osobné. osobná nenávisť, živená podľa Matoviča /ako inak/ „mafiou v pozadí“. Nuž Matovič má pravdu. „Nekonfliktný“ Sulík síce prijal do svojich radov zopár bezdomovcov /Kolíková, Valášek, Krupa…/ ale z jeho starej zakladateľskej sas-kárskej gardy mu už veľa neostalo. Nemám čas ich tu vymenovávať, naklikajte si ich mená na stránkach minulých a súčasnej NRSR a europarlamentu. Megaloman Sulík tvrdí, že megaloman Matovič je nebezpečie pre SR. Vraj nielen svojou povahou, ale aj svojimi“bláznivými“ nápadmi. Ibaže o Matovičovej „povahe“ vie Sulík už takmer 15 rokov. A Matovičove „bláznivé nápady“ vedel a vie Sulík kedykoľvek v parlamente alebo vo vláde úspešne zablokovať. Na to, aby Sulík Matoviča hamoval, musel by byť ale na tom istom voze ako on. Teraz, keď Sulík z „Matovičovho rebrináka“ zlezie, už ho nezahamuje. Nanajvýš mu bude môcť pred kolesá skaly hádzať,-alebo ich aspoň s nadávkami hádzať za ním…Ako nevychovaný osadník…

Matovič má pravdu, keď Slovákom odkazuje: Vyhrali ste mi voľby,- tak trpte ! Matovič má pravdu,-rozhodli ste sa podporiť so svojimi koaličnými stranami moju vládu, tak trpte. A ja dodávam: a učte sa na vlastných chybách. Zmúdrite. Máte na to ešte jeden a pol roka.

-Prečo mi ale čosi našepkáva, že „slováčikovia“ zase, ani po tomto matovičovsko-sulíkovskom“ utrpení nezmúdrejú ? Prečo si pri pohľade na vás milí rodáci, na vašu intelektuálnu elitu, na vaše médiá a na vaše panelákové, valalové a krčmové spoločenstvá myslím, že si pri najbližších voľbách zase vyberiete do vlády nejakého matoviča číslo 2 a k nemu sulíka číslo 2, 3, 4…Prečo si myslím, že ani v nastávajúcich voľbách nebudete voliť podľa svojich vlastných skúseností a poznatkov, ale podľa televízie Markíza, podľa kaviarne, ovplyvňujúcej neskúsenú mládež, – a najmä podľa hlasu svojej vlastnej chamtivosti, krvilačnosti a naivity ? Prečo si myslím, že to tu budete zliepať zase z tragikomickej SaS, čisto marketingového PS, euroatlantického mníšskeho pseudo-kresťanského KDH a do partičky si v najhoršom prípade pribalíte Petríčka-cukríčka, alebo parlamentnú zmes z pozostatkov de-matovičovanej OĽaNO. okorenenej štipkou kisko-remišovcov a druckero-hlinovcov ?

Matovič má pravdu. „Slováčikom“ najviac vyhovuje človiečik ako je Matovič, Katovič, Vatovič. A vyhovuje to aj jednej ambasáde, čo to tu manažuje. – Hlavne, aby na konci dňa vládol na Slovensku taký či onaký NATO-vič.

PS: Ďakujem tým, veď oni vedia korým, za to že mi tento blog po minútových intervaloch fungovania a prerušovania internetu dovolili dopísať.

PS2: Verte, milí rodáci, že najväčším slovenským démonom nie je t.č. Matovič, – ale démoni vo vás. Démoni závisti a nenávisti. Chcete poraziť matovičizmus raz a navždy ? – Potom zabojujte sami so sebou. – Myslím to v dobrom. Fakt.

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 759
Celková čítanosť: 2829759x
Priemerná čítanosť článkov: 3728x

Autor blogu

Kategórie