Ako trolovať po americky

19. augusta 2022, dedic, Nezaradené

V prvom rade sa tváriť ako virtuálny administrátor diskusie. Ako ten, čo vie všetko zhodnotiť po „odbornej“ stránke. Lebo číta wikipédiu. No a potom už len sedieť pri počítači od rána do rána, teda aj počas hlbokej noci. A striehnuť na „ne-americkú činnosť“. Ako kedysi pán McCarthy.

Článkov, ktoré sa dotýkajú cti Západu, kapitalizmu, súčasnej pro-atlantickej vlády SR, pána „prezidenta“ Zelenského… a nedajbože priamo USA je tu veľa. A tak pán troll ich už ani nečíta. Prečíta si jednu dve úvodné vety, urobí si z nich oslí mostík – a už veselo častuje toho či onoho nepriateľského blogera. Podľa zoznamu, ktorý má iste nalepený priamo na počítači. – Jeden bloger trepe, lebo v Amerike nikdy nebol. Ďalší by mal navštíviť psychoanalytika. Ďalší nič nevie o znásilňovaní červenoarmejcov, ktorého sa báli všetky ženy v trolovej rodine. Ďalší je strašidlo spod Tatier. Kuffovci sú odporní. Ďalší bloger je starý boľševik. Ďalší mení neuveriteľne témy. Ďalší bloger je kecaldes. Ďalší je starý známy klamár. Ďalší cestoval prstom po mape…Toto sú iba trolove statusy za posledných 6 hodín: Prvý dal o pol jednej v noci posledný o pol ôsmej ráno.

Keď americký trol neútočí na osobnosť nenávideného blogera, tak sa aspoň snaží odviesť diskusiu na nejaký nepodstatný detail, zaviesť ju do slepej uličky. Alebo utopiť v balaste citátov zo zaručene objektívnej americkej wikipédie. At´d.

Dnes bude veľmi teplo. Pán trol alias diskutér alias virtuálny administrátor sa riadne zapotí. Odporúčam mu studenú sprchu po každom „ostrom statuse“. Nepomôže ale aspoň osvieži. A nás ostatných kvalitne pobaví.