21.augusta nás obsadili Ukropovia !

21. augusta 2022, dedic, Nezaradené

21.augista 1968 k nám na Slovensko vrthli vierolomné vojská Ukropov a ich tanky rozdrvili našu nádej na socialzmus s dubčekovskou nosatou tvárou. Vojská na písomné požiadanie Ukrajinca Biľaka, na príkaz Ukrajinca Brežneva a pod vedením ministra obrany ukrajinského maršala Grečka to tu riadne zmasakrovali. Všade krv a dym. O život prišlo takmer toľko ľudí ako pri veľkej dopravnej nehode. Na celom území SR tuším 17.

Že chcete protestovať proti takémuto prekrúcaniu histórie ? Že to nie je pravda ? Áno, -presne to si myslím aj ja, keď v našich médiách včera a už aj dnes píšu o tom, ako nás tu pred vyše 50 rokmi prišli „Rusáci“ obsadiť. Aj ja by som chcel protestovať, ale kde ? Iba ak na bruselskej lampárni. Nuž áno, každý historický fakt sa dá prekrútiť šikovnými manipulátormi až do neuveriteľnej priam komickej podoby.

Naši mediálni goebelsovia tisíckrát opakujú a ešte iste budú opakovať starú lož o tom, ako nás tu 21.augusta 1968 okupovali „ruské tanky“. A tak ja zase budem tisíckrát opakovať inú lož, že to boli tanky Ukropov. Lebo sem prišli na pozvanie Ukrajincov, na príkaz Ukrajinca a pod velením Ukrajinca. Dokonca aj väčšinu vojakov tvorili Ukrajinci, lebo to boli vojačikovia zo západných teda prevažne ukrajinských vojenských okruhov.

A mimochodom, tí „ukropovia“ vtedy podľa mnohých dnešných Slovákov urobili celkom záslužný čin-odložili nám tu vpád konzumizmu, kapitalizmu, nezamestnanosti, masovej narkománie, prostitúcie, excesov LGBTI, mafiánskych praktík v podsvetí i v politike aspoň o 20 rokov. – A mnohí Slováci-a nielen na „ukrajinskom“ Východnom Slovensku preto dnes na tú okupáciu s v´dakou spomínajú a hovoria-vďaka vám „Ukrajinci“ za tých aspoň 20 rokov sociálnych istôt. A slušnej roboty vo Vihorlate Snina, ZPA Prešov, Chemlone Humenné, Chemku Strážske, Deve Trebišov, Tesle Stropkov, Krištáli Medzilaborce, ZŤS Michalovce, Skrutkárni Starej Ľubovni, elektrárni vo Vojanoch, v prekladisku Čierna n.T., v strojárňach v Krompachoch, Prakovciach, Gelnici, v Jase Bardejov, vo Vagónke Poprad, v baniach na Gemeri a Spiši…a ďalších fabrikách a JRD či ŠM Východu, ktoré boli už ich ich „ňit“. Zostali iba spomienky, podpory a vysťahovalectvo.

Takže tak. Všetko dobré je na niečo zlé a všetko zlé je na niečo dobré.

Príjemný sviatočný deň, priatelia !