Poslanec Juraj Krupa je ruský partizán

22. augusta 2022, dedic, Nezaradené

Poslanec za veľmi veľmi liberálnu SaS Juraj Krupa je ruský protiputinovský partizán. Včera oznámil, že jeho otrjad denacifikoval Darju Duginovú. Mladé dievča na začiatku života, ktoré sa správalo normálne. Normálne, lebo zastávalo vlastenecké postoje. A to pre Juraja Krupu -ak ide o ruské vlastenectvo znamená, že išlo o beštiálnu ruskú nacistku. A tak ju otrjad, ku ktorému sa hlási aj poslanec Juraj Krupa denacifikoval. Naše médiá totiž prebrali správu západných špeciálnych služieb pre dezinformácie, podľa ktorých Darju Duginovú nezavraždili chlapci z Langley a MI6 za pomoci SBU, ale „ruskí partizáni“ bojujúci za zvrhnutie režimu V.V.Putina. My to tu všetci iste ale iste veríme. A najviac tomu verí pán poslanec juraj Krupa. Veď sám sa správa ako člen vražedného „ruského“ protiputinovského partizánskeho komanda.

Poslanec Juraj Krupa oslávil smrť Darji Duginovej v špeciálnom statuse. Juraj Krupa nie je hocikto. Je to vládny čistič. Najprv čistil stopy tragického konca generála Lučanského v prešovskej väznici, teraz čistí za SaS stopy po spolupráci skvelého ekonomického mysliteľa Sulíka s nepriateľom číslo 1 celej bratislavskej kaviarne – nezdarným Matovičom. A pokúša sa čistiť mysle Slovákov od posledných zvyškov zdravého rozumu, ľudskosti a citu. Zámorskí inštruktori čističa Krupu dobre pripravili. Tak čistí.

Poslanec Juraj Krupa schvaľuje vraždu mladej ženy, ktorá mala rada svojho otca a mala svoje názory. Poslanec Juraj Krupa schvaľuje vraždenie ZA NÁZOR.

Poslanec Juraj Krupa je rodený LIBERÁL.