Adela Vinczeová – hlásna trúba súčasnej vlády ?

17. septembra 2022, dedic, Nezaradené

Zdá sa, že áno. Včera táto žena v zrelom veku využila reláciu „Milujeme Slovensko“ a primitívne, prvoplánovo zaútočila na predstaviteľov opozičných strán: Smeru – Slovenskej sociálnej demokracie , podpredsedu p. Blahu a strany Republika a p. Uhríka, predsedu strany. Úplne mimo kontext najprv oznámila, že sa p. Blaha venuje „čudným veciam“. No a následne využila zmienku o Lomnickom štíte, aby oznámila, že v Republike sú takí nevzdelaní, že nevedia ako sa volá najvyšší vrchol na Slovensku. Dôkaz ? Urobili si propagačná záber z Lomnického štítu a oznámili, že sa r/Republika dostala už aj na najvyššie štítY /plurál !/ Slovenska.

Vinczeová sa v zábavno- poznávacej súťaži o Slovensku rada predstavuje v póze absolútneho hlupáka, nezorientovaného v poznatkoch zo slovenskej vlastivedy. Ak na niečo správne odpovie, tvári sa, že to bola iba „náhoda“. Ba párkrát už aj naznačila, ako sa jej znalosti o Slovensku bridia. Poznať svoju vlasť je podľa nej „modernému človeku“ asi na hanbu. Asi je to prejav šovinizmu, či extrémneho nacionalizmu. Vinczeová bola vždy pozér. Na rozdiel od vysoko erudovaných pánov Blahu a Uhríka ju naozaj nezdobí ani kvalitné vzdelanie a ani vedecké či pedagogické tituly. Robiť zo seba sprostejšiu než je -aj to je spôsob, ako zakryť faktický nedostatok rozhľadu. Výrečnosť a slovná pohotovosť zakryje mnohé, no neinformovanosť a absenciu poznatkov nie.

Jednou z póz pani Vinczeovej bola náklonnosť k alternatívnemu životnému štýlu, najmä v stravovaní, obliekaní a vzťahu k prírode. Skutočný vzťah k slovenskej prírode však Vinczeová prejavila vtedy, keď sa zapojila do reklamy na apartmány v hnusnom anti -ekologickom sídlisku v Jasnej a údajne si tam aj sama kúpila apartmán. Za peniaze čokoľvek…

Za peniaze čokoľvek, aj skrytý propagandistický útok na slovenské opozičné strany. Jedným z paradoxov súčasnosti je, že sa na urážky predstaviteľov slovenskej národnej opozície použije relácia, ktorá by mala propagovať a pestovať lásku k Slovensku. V podaní pani Vinczeovej je však všetko možné /ak je to platené…/ . Žiadne škrupule. Žiadna hanba.