Verejná otázka pánovi Pellegrinimu

21. septembra 2022, dedic, Nezaradené

Pán Pellegrini,- prepáčte, že to robím takto verejne, -ale politika je vraj vec verejná,-a tak som si to dovolil takto. Na verejnosti. Pán Pellegrini, včera ste mali absenciu na najväčšom opozičnom podujatí, aké sa v Bratislave v poslednom čase uskutočnilo. Počul som vaše ospravedlnenie v televízií ešte pred opozičným mítingom. Povedali ste, že vašim voličom na prvej občianskej časti protestu v účasti brániť nebudete. / Veď sa to ani nedá…/ No povedali ste aj, že sa na politickej fáze, ktorá na prvú časť nadväzovala nezúčastníte. Prečo ? Lebo nechcete na jednej tribúne stáť s fašistami a extrémistami. Pán Fico, organizátor mítingu vám odkázal, že nič také vám nehrozí. Že ak prídete, budete v čase prejavu stáť na tribúne sám resp. sami.

No vy ste ani za týchto podmienok na míting neprišli. A tak vám kladiem verejne túto otázku: KEDY SVOJ OPOZIČNÝ PROTIVLÁDNY MÍTING V BRATISLAVE ZORGANIZUJE HLAS ? Kedy ? No kedy ?

Verím, že to bude onedlho. Verím, lebo veď sa deklarujete ako ľavicová, sociálnodemokratická opozičná strana. Ak je to pravda, mali by ste čosi proti-vládne a opozičné konečne podniknúť. Niečo väčšie, ako je hádzanie hrášku na parlamentnú stenu -v podobe návrhov malých úprav v hrôzostrašnej politike súčasnej vlády. Niečo väčšie, než je len pobehovanie po diskusných reláciách RTVS, Markízy, JOJ či TA3, -kam vás, ktovie prečo volajú takmer ako jediných a výlučných zástupcov opozície. Takže, pán Pellegrini, -kedy už zavoláte aj vy svojich priaznivcov na nejaký míting ? Na váš míting. Na čistý míting, kde nebudú nacionalisti, extrémisti a fašisti. Kde budete iba vy a vaši verní. Nože -urobte to čo najskôr. Nech vieme, aký veľký máte oný,-ohlas vo verejnosti.

Ak to neurobíte, ešte si ľudia pomyslia, že bu´d nie ste v Hlase opoziční alebo že vaša opozičná sila je iba virtuálna mediálna hra. Že je to iba kýmsi- bohatým a vplyvným-dobre platený kvázi opozičný projekt. Alebo inak povedané: že je to iba kýmsi -bohatým a vplyvným,- dobre platený VLÁDNY PLÁN „B“….Núdzový variant istej ambasády zo zámoria.