Kto nechce a kto chce cudzích vojakov NATO na Sliači ?

9. októbra 2022, dedic, Nezaradené

Za úplnej ignorácie médií sa v Sliači koná opozíciou pripravené referendum o stiahnutí sa cudzích vojakov NATO zo Sliača. Zaujímavá akcia a ešte zaujímavejšie budú jej výsledky. Minister obrany Naď si uvedomuje jej morálnu dôležitosť a tak zaperlil. Vraj zďaleka nie všetci obyvatelia Sliača chcú odchod cudzincov z NATO zo Sliača. Je vraj aj množstvo takých, čo ich pobyt v mestečku víta. Sú vraj mnohí takí, ktorí z pobytu Nemcov, Holanďanov, Američanov profitujú.

Tak som sa zamyslel, ktoríže „mnohí obyvatelia“ z pobytu cudzích vojakov na Sliači profitujú. Predajcovia kníh, zeleniny a ovocia, galantérie, obuvi, textilu či konfekcie ? Asi sotva. Rozmýšľal som, a potom som na to došiel. Nuž sú to asi majitelia reštaurácií, barov a masážnych salónov. Toto sú teda tí NATO-lobbysti. Spolu s čašníčkami, barmankami a dievčatami z masážnych salónov sú ich na Sliači asi celé zástupy…

NATO a jeho základne má teda v mestečku Sliač silné zázemie. Barmanky a masérky urobia zrejme všetko preto, aby u nás raketové základne s Patriotmi naďalej zostali. – A vy, drvivá väčšina obyčajných obyvateľov Sliača – vy sa masérkam a barmankám láskavo prispôsobte.