Čaputová už zase má svojich voličov. Budaj vidí za vraždou Putina.- Nechutná politizácia vraždy pokračuje…

16. októbra 2022, dedic, Nezaradené

Dnes sa po Bratislave zase bude pochodovať. Politizácia smrti pokračuje. Kuciakiáda číslo 2 pokračuje. Denníky /bohužiaľ aj tento/ ďalej miesto stíšenia vášní kujú železo, kým je horúce. RTVS hlási v hlavných správach, kedy a kde sa má ďalší protestný pochod konať. Už nejde o pietu. Už ide len o špinavú slniečkársku politiku. Už ide o fašistické maniere tých, čo sa maskujú „anti-fašizmom“.

Budaj, najneschopnejší minister tejto hrôzovlády /spolu s Milanovou/, ktorý ničí TANAP organizačno-personálne i fyzicky /vraždenie medve´dov, masívna výstavba chát, znásobenie dopravy na Ceste slobody…/ už našiel skutočného vinníka vraždy zo Zámockej- Koho ? Samozrejme Putina, Rusko a ruských agentov. Rozum zostáva stáť nad politickou degeneráciou tohto senilného pseudo-revolucionára.

Čaputovej podporná skupina to tiež už rozbehla naplno. Buďme naivní a tvárme sa, že jej do karát nahrala náhoda. Nešťastná, tragická, zlá náhoda ale politologickým faktom je, že nech to bola či nebola náhoda a nech to bola tak či onak hrozná náhoda, jej dala novú politickú šancu.

Čaputová zase rečnila pred zástupmi ľudí. Zase púšťala na nich frázy, floskuly, nič nehovoriace konštatovania, – ale boli to jej zástupy, jej jadroví voliči-a tak jej nepískali ale naopak tlieskali.

Čaputová je zase na koni. Mobilizovala sa zase jej jadrová voličská skupina. Dobre organizovaná 4%-ná menšina plus 1%-ná nepočetná no extrémne vplyvná liberálna kaviarenská komunita. V Bratislave či malomestečkách /Trenčín, Martin/, ktorej samozvané „elity“ sa radi cítia byť „in“ , sa nazbieralo 5-10 tisíc ľudí. To Čaputovej zdvihlo sebavedomie. Teraz ide o to, aby médiá začali makať naplno a urobili z dobre organizovanej čaputovskej menšiny dočasnú väčšinu. Väčšinu na pár dní pred a pár dní po prezidentských voľbách. Väčšinu, v ktorej väčšina následne dosť rýchlo pochopí, že sa zase dala ohlúpnuť a oklamať. – bilbordami, televíziami, rádiami, internetom, farebnými papierikmi, celebritkami na tribúnach…

Menšiny teda už vedia, koho budú voliť za prezidenta Slovenskej republiky. Teraz ide o to, aby sa vyskytol niekto schopný, rozvážny a charizmatický aj pre väčšinu Slovenska. Pre bežných ľudí práce, pre priemerných príslušníkov slovenského štátotvorného národa.