Biden nevie, koľko štátov má USA

30. októbra 2022, dedic, Nezaradené

Podľa Daily Mail americký prezident Joe Biden v prejave o Obamovej zdravotnej reforme uviedol, že USA majú 54 štátov. S počtom štátov USA mal ale problém už aj samotný autor reformy – černošský demokratický prezident Barack Obama. Ten raz uviedol, že USA majú 57 štátov. USA majú pritom iba 50 štátov.

Biden minulý týždeň pri inom prejave vo výrobnom podniku po skončení prejavu opäť nevedel samostatne opustiť scénu, kde prejav predniesol. Takýchto incidentov má Biden toľko, že sa o každom jednom z nich už ani neoplatí písať. Ale z času na čas na to treba upozorniť. Lebo naše médiá Bidena stále predstavujú ako mladistvého staršieho elegána so slnečnými okuliarmi, mudrujúceho na rôzne medzinárodné témy. Naposledy na tému ruského veta ďalšiemu vývozu obilia. Podľa ruských zistení Západ zneužil na dronový útok na krymskú flotilu. Zablokovanie vývozu obilia bola odpoveď RF na tento incident.

Biden je podľa Daily Mail stále väčšie riziko nielen pre bezpečnosť USA ale pre mier a stabilitu na celom svete. K tomu už asi netreba ďalší komentár.