Na MZV sa mimoriadne darí „hybridológom“

2. novembra 2022, dedic, Nezaradené

MZV má „štastie“ na „skvelých“ ministrov . Jeden väčší demagóg a pro-západný propagandista ako druhý. Netrvalo dlho a Káčer prekonáva Korčoka ľavou zadnou.

Problematika informácií patrí do rezortu kultúry. Bezpečnosť štátu pod Min. vnútra, pod SIS a v prípade vojensky využiteľných dezinformácií pod VS Min.obrany. Prekvapuje, že u nás má na starosti boj s nežiadúcimi informáciami ministerstvo zahraničia. Prečo asi ? Jediným vysvetlením je, že ide o agendu, ktorá k nám na Slovensko prišla zo zahraničia,- ako požiadavka istej zámorskej ambasády. Káčer dostane požiadavku v angličtine na stôl, preloží ju do slovenčiny – a hybaj do parlamentu. Hybaj harmonizovať cenzúru z USA a Západnej Európy s našou cenzúrnou praxou.

Na MZV je v mimoriadnej obľube slovo „hybridná vojna“. Hybrid je kríženec, je to mačkopes, ani ten najväčší odborník nevie čosi také ako „hybridný vojna“ vymedziť. Je to typická ideologická a následne aj legislatívna vata. Odborníci na túto vatu sú zjavne na Hlbokej ulici. Tam je budova bývalého ÚV KSS, dnes plná v USA školených naslovovzatých hybridológov. Veľvyslanec USA môže byť spokojný.

Káčerovci – hybridológovia pripravujú nový zákon o cenzúre. Áno o cenzúre nežiadúcich názorov. Už v diskusii o tomto zákonu sa spomína, ako má zamedziť kritike zo strany opozície. Kritike chýb a nedostatkov vládnych štruktúr. Samozrejme vrátane kritiky zahraničnej, vojenskej a bezpečnostnej politiky SR. Po prijatí nového zákona o cenzúre bude možné kritiku prekrstiť na ohováranie, ohrozujúce bezpečnostné záujmy štátu. Z kritiky vlády, ktorá je pre opozíciu typická sa šmahom ruky stane hybridný vojnový akt,-predstupeň ozajstnej vojny. Z osobného názoru sa stane vojnové štvanie. Buďte záležať len a len na poručíkovi polície, SIS či vojenského spravodajstva, ako prekvalifikuje vašu trúfalosť mať vlastný názor. Toľká drzosť – vlastný názor ! Potom to už len ďalej sprocesuje správny súd a NBÚ. A bum,- vykopnú vás zo sociálnej siete, zakážu vám internetovú stránku. Vraj na 9 mesiacov. Tak to určite…

Hybridológovia z ministerstva na Hlbokej sa chystajú ešte viac zapchať ústa všetkým ,čo si dovoľujú mať na veci verejné vlastný, tobôž potom kritický názor. Genius loci budovy bývalého Ústredného výboru Komunistickej strany Slovenska perfektne zafungoval. Súdruhovia z ÚV by mohli byť na svojich pokračovateľov hrdí. Good Luck, tovarišči !