Zberný dvor pre vyslúžilých pravičiarov Slovenska

8. novembra 2022, dedic, Nezaradené

Politický bazár, sekáč, šrotovisko či zberný dvor ? Toto všetko pripomína komická snaha politikov ako Nicholsonová, Korček, Dzurinda, Macko, Mihál, Klus, Kaník, Mikloš…vrátiť sa do verejného obehu a po najbližších voľbách si zase nájsť teplé miestečko najlepšie v Bruseli alebo aspoň v parlamente na Hradnom kopci. Peniažky sa míňajú, treba čosi podniknúť. Nerobiť a zarobiť…

Komicky vyzerajúci pleškovia a kypré dámy, obstarožní, dobre vypapkaní, mysliteľsky nalíčení siváni. Ich fotky na bilbordoch budú životom ťažko skúšaných slovenských voličov iste upokojovať. Poskytnú im novú nádej, šancu na nový začiatok. A rozdelia už aj tak malý pravicový koláč na ešte menšie dieliky.

Po všelijakých nie najveselších správach nás táto informácia konečne aspoň trochu rozveselila. Ako dobre, že na trudnomyseľnom Slovensku sa tu a tam ešte objavia ľudia so zmyslom pre humor a pre zdravú nefalšovanú sebairóniu. Zhromažďujú sa v strane ODS. Po Strane priateľov piva, Nezávislej erotickej iniciatíve a strane Noriky Mojsejovej budú mať slovenskí recesisti konečne koho voliť.