Strana PS je postavená na pravicovoliberál. lžiach a maskovaní za ľavicu

28. novembra 2022, dedic, Nezaradené

Strana Progresívne Slovensko sa od začiatku vymedzovala ako moderná a ľavicová strana. Je to lož. Strana PS nie je moderná a pokroková, ale staromódna liberálna či skôr libertariánska strana. Je to strana, ktorá sa ideologicky orientuje na spráchnivené idey divého kapitalizmu 19.storočia. Jediné, čo je v nej „moderné“ a pokrokové, že miesto prudérnej presbyteriánskej etiky legalizuje netradičné sexuálne orientácie a spoločenské multikulti. No veď aj musí, lebo tieto orientácie a multikulti sú vlastné pre členov vedenia a značný počet sympatizantov strany. Pokrokovosť PS nie je premyslený myšlienkový koncept, ale len nasledovanie tendencií z vlastnej osobnej a rodinnej anamnézy.

Po čerstvom vyhlásení budúceho podpredsedu PS pre ekonomiku, akéhosi p. Hellebrandta /o ktorom pred teatrálnym odchodom z MF SR málokto vedel, že existuje/ sa ako lož ukazuje aj to, že je Progresívne Slovensko ľavicová strana. Je to presne naopak. Strana PS -ak jej ekonomický program bude koncipovať tento Hellebrandt bude TVRDO pravicová, ba až extrémne pravicová. Pán Hellebrandt vyhlásil, čo kedysi dávno vyhlasovali ešte apoštoli čs.pravice,- páni Klaus s Ježkom a viackrát parafrázovali ich slovenskí žiaci, Mikloš, Dzurinda, Kaník…a Sulík: „Dajme ľuďom balík peňazí, nech ich použijú, na čo chcú, no ceny na trhu nechajme tak.“ Inak povedané, zrušme prerozdeľovaciu, sociálnu funkciu štátu a všetko nechajme na zápas voľným štýlom medzi občanmi samotnými. Vo „férovom“ zápase sa ukáže „kto z koho, ten toho!“. „Férovo“ dajme rovnaký balík peňazí milionárom i chudobným, zdravým a mladým i starým a chorým, ekonomicky kvalifikovaným i finančne nepríliš gramotným. Nulový vplyv štátu pri budovaní sociálnych istôt, nulová ambícia pri ochrane občanov a službe občanom. -Jednoducho, „ľavicovosť“ vymaľovaná všetkými farbami dúhy – s výnimkou červenej…

Aby bolo jasné, – neberme strane PS právo použiť v predvolebnom boji o voliča akékoľvek maskovanie, akúkoľvek kamufláž či mimikri. PS v použití týchto praktík nebude prvá a ani posledná. ´Čudujme sa len tomu, ako môže jadro voličov PS, -vzdelaní, mladí, bohatí ľudia z Bratislavy a malomestská inteligencia zo slovenského vidieka, papkať takéto falošné a lživé politické zafarbenie. Nebolo by primeranejšie, keby pre sebavedomých voličov PS zadefinovala PS svoj program férovo a sebavedomo- teda silno liberálne a silne pravicovo ? Načo tie detské lži na modernosť, pokrokovosť a ľavicovosť ? To sa Šimečka a spol tak boja, že ich Sulík a SaS zažalujú za plagiátorstva pri tvorbe straníckeho programu ?- Nuž ale veď v SR sa z plagiátorstva v politike už dávno nestrieľa. A ak, – tak nanajvýš šampanské.