Správa o stave prezidentkinej mysle

29. novembra 2022, dedic, Nezaradené

Onedlho sa dozvieme, ako to s našou prezidentkou je. V akom stave má myseľ, čo sa odohráva v jej duši, v akom vnútornom svete žije. Sme zvedaví.

Na verejnosť zatiaľ prenikol iba chýr, že pani prezidentka bude veľmi veľmi kritická. A to by vlastne malo znamenať, že bude veľmi veľmi sebakritická. Nuž pri klesajúcich percentách jej dôveryhodnosti sa tomu ani niet čo čudovať. – Podľa mňa to ale zase ešte nie je až také zlé. Na nejaké dobré miesto v rámci štruktúr NATO či EU to zatiaľ stále bude.

Pán Matovič, pán Fico a pán Putin budú dnes bezpochyby hlavnými hrdinami prezidentkinho rozprávania o stave sveta, v ktorom žije. No a potom ešte fašisti, rasisti, anti-LGBTI+isti, čo nemajú úctu k zástave, ktorá sa prezidentkinou zásluhou stala takmer druhou štátnou zástavou Slovenskej republiky. – K dúhovej zástave.

Onedlho tu bude „správa“. Pani prezidentka, už sa nevieme dočkať. Preto sme aj tento článoček prezentovali tak trochu prekocitne, v predstihu. Pani prezidentka, buďte ostrá. Tnite do živého ! Len do seba ! Nesklamte nás !

PS: Prezidentka nesklamala. V správe sme našli, čo sme čakali ale aj niečo navyše-vraj ak to takto pôjde ďalej, treba volených ľudí čo najskôr nanovo prevoliť. Predpokladám, že tým myslela nielen poslancov NRSR ale aj seba. A tiež všetkých poskokov tejto vlády, ktorých si cez NRSR „zvolili“ poslanci tejto vládnej koalície. Radou pre rozhlasové a televízne vysielanie počnúc a súdnou radou končiac.

Prezidentka zaťala. Či nechtiac aj do vlastného kolena, ukáže budúcnosť.