Referendum: záujem o účasť na ňom stúpa

17. januára 2023, dedic, Nezaradené

Širia sa chýry, že interné prieskumy verejnej mienky svedčia o záujme značného množstva Slovákov o účasť na referende. O tom, prečo je tomu tak a ako na to reagujú predstavitelia a podporovatelia súčasnej vlády som písal v predchádzajúcich dvoch blogoch. Ak máte záujem, sú v kolonke ďalších článkov blogera na konci tohto článku.

Teší ma, že stúpa aj záujem o pro-referendové články iných blogerov. Teší ma, že vývoj speje k predčasným voľbám v septembri. Dnes sa v tomto zmysle po Sme rodina vyjadrila aj SaS. – Lenže pozor,- aj napriek tomu, že Slovensko smeruje k predčasným voľbám, – na referendum ísť treba. Lebo referendum nie je iba o aktuálnych predčasných voľbách. Referendum je o rozšírení občanov na riadení štátu a o rýchlejšom a jednoduchšom riešení problémov so všetkými neschopnými vládami v budúcnosti.

Slováci, nedajte sa zastrašiť, nedajte sa znechutiť, nedajte sa presvedčiť, že referendum je zbytočné, -lebo páni poslanci to za nás vyriešia v parlamente. – Nedajte sa oklamať. Na to referendum choďte trebárs aj z trucu a zo vzdoru. – Choďte. A just !