Je dnešok dňom cenzúry ?

21. februára 2023, dedic, Nezaradené

Tak teda neviem. V predchádzajúcom článku /je zatiaľ aspoň v časti Ďalšie články tohto blogera/ som poinformoval o obsahu dnešného prejavu prezidenta RF. Prejav bol z 90% venovaný ekonomike a sociálnym problémom Ruska. Článok, zhrňujúci tento prejav nebol ani štvavý, ani vojnychtový, ani vulgárny. No za rekordné 4 minúty 37 sekúnd zmizol z titulky. Verejne sa pýtam -prečo ? Je azda dnes Dňom cenzúry ?

O čom je dnes dovolené písať ? Dajte témy, aby sme sa dostali do obrazu. Bol tu nedávno akýsi článok o ruských palacinkách – aj ten zmizol. Takže už nielen informácie o výške minimálnej mzdy v RF ale ani informácie ruských palacinkách nie sú dovolené ? Čo je dovolené ? Prozápadní trolovania /aj tí štátom platení/ tu blogerom, ktorých majú v popise funkcie vulgárne nadávajú. Veselo a slobodne. Až sa hory zelenajú. – A bez zásahu administrátora diskusie …- To sa smie, toto je dovolené ? Nuž, dnes je to tu na tomto portáli čudné, veľmi čudné. Čudné, ale predovšetkým zahanbujúce a smutné. Škoda.

Sektári a komerčné blogy bezpochyby s radosťou vniknú do uvoľneného priestoru. Držím im palce, – ale varujem ich, – ak nebude nijaký iný terč, bedlivé oko strážcu zglajšaltovaných informácií sa zameria aj na nich. Je iba otázkou pohľadu, či aj obsah biblie alebo sprievodný leták ku zdravej výžive pre pánov neobsahuje nejaký ten podozrivý obsah…