Viktória Nulandová – „matka všetkých vojen“

10. marca 2023, dedic, Nezaradené

Pred dvoma dňami sme mali Deň žien. Pri tejto príležitosti som uverejnil blahoželanie všetkým skutočným, teda biologickým ženám Slovenska. MDŽ oslavovali aj v zahraničí. Napr. aj v USA. Tam si feministická organizácia CODEPINK podľa portálu Global Research spomenula na jednu osobu ženského pohlavia, ktorú nazval „matkou všetkých vojen“. Odporučila, aby jej napriek globálnej „materinskej“ plodnosti nikto neblahoželal.

Prečo ? Pretože jej materstvo neprináša ľudstvu nový život ale iba krv a smrť. Viktória Nulandová, autorka okrídleného výroku „fuck the EU“, bývalá agentka a dôstojníčka CIA /pochádzajúca zo zmiešanej rodiny řuského Žida Nudelmanna a britskej protestantky Mc Khannovej/ sa dlhší čas pohybuje po ministerstve zahraničia USA. Bez ohľadu na to, kto je ministrom. V minulosti mala a aj v súčasnosti má na starosti krajiny Európy, najmä východnej Európy a Euroázie, najmä blízkeho Východu.

Hovorí sa, že tam, kde chodí, podieľa sa na „pôrode“ nových vojen. Nulandovej aktivita viedla ku vzniku alebo prehĺbeniu konfliktov v Afganistane, Iraku, Sýrii, na Kaukaze…no predovšetkým na Ukrajine.

Celý svet si asi ešte pamätá ako Nulandová priniesla demonštrantom na kyjevský Majdan v 2013-2014 koláčiky a ako nimi ponúkala hrdinských neobanderovských zabijakov z Tretieho sektora. Nuž, vtedy Nulandová prinášala na Ukrajinu sladké koláčiky a dnes sa jej zásluhou na Ukrajinu dostávajú sladké tanky, rakety, míny a magatony streliva. Starostlivá mamička Nulandová nenechá predsa svoje banderovské dietky bez „potravy“.

Najnovšie sa Nulandová upriamuje na Moldavsko ale najmä na Kaukaz. Jej úlohou je otvoriť tu niekde druhý front v boji s Ruskom. Skúšala to najprv s konfliktom o Náhorný Karabach – no Rusom sa diplomaticky napokon podarilo horúce hlavy v Arménsku a Azerbajdžane trochu ochladiť. Keď sa nepodarilo obnoviť vojnu o Karabach, zacielila Nulandová svoje materinské city na Gruzínsko. Tu sa jej zadarilo oveľa viac. Pred pár dňami tu podnietila celkom slušný majdan. Demonštrantom v ňom išlo o zrušenie návrhu zákona o mimovládkaroch ako zahraničných agentoch. Vraj aj preto, lebo to bol zákon inšpirovaný Ruskom. Nuž sotva. Prečo ? Lebo ruský zákon o zahraničných agentoch bol inšpirovaný AMERICKÝM ZÁKONOM o zahraničných agentoch. USA svojim zákonom inšpirovali nielen ostatné krajiny Západu ale aj – Rusko. A teraz – Gruzínsko. Paradox, o ktorom médiá mlčia, o ktorom sa demonštrujúci Gruzínci nemali odkiaľ dozvedieť.

Nulandovej cieľom v Gruzínsku samozrejme nie je nejaký návrh zákona. Cieľom je zvrhnúť zákonnú z demokratických volieb vzniknutú vládu vizionára Ivanišviliho a jeho priaznivca- premiéra Garibašviliho, – a nastoliť v Tbilisi novú revolučnú extrémne protiruskú vládu. A potom, keď USA dovezú do Gruzínska nové zbrane- by sa mal naplno rozhorieť vojnový konflikt s Južným Osetskom a predovšetkým Abcházskom. Abcházsko je USA tŕňom v oku. Nie iba kvôli ruskej základni ale predovšetkým preto, že Abcházci sú silne pro-rusky orientované etnikum. Stovky rokov si udržuje s Ruskom prioritné vzťahy. Diktátor Stalin daroval Abcházsko Gruzínskej SSR – no Abcházci nadvládu Gruzíncov nikdy neakceptovali a ešte pred rozpadom ZSSR využili perestrojkovú anarchiu na to, aby sa od Gruzínska odtrhli a obnovili na území svojej autonómnej republiky národnú zvrchovanosť.

Nulandová je usilovná úradníčka. Je vzornou dcérou amerického vojensko-priemyselného komplexu. Zaraďuje sa v histórii ľudstva k takým „veľkým“ ženám dejín, ako boli Messalina, Xantipa, Boudica, Katarína Medicejská, Alžbeta Bathoryová, Eva Braunová, Magda Goebbelsová, Ludmila Polednová-Brožová, Golda Maierová, Margareta Thacherová, Madlenka Allbrightová…Žiadna z týchto “ mega- žien“ však nerozpútala toľko krviprelievaní ako Viktória Nulandová.

-Kam sa na ňu hrabe „naša“ krvavá grófka z Čachtíc…