Zvesti z Tejto Krajiny a proroctvá Pavla Čarnogurského

19. apríla 2023, dedic, Nezaradené

Toto všetko sa v posledných hodinách stalo v Tejto Krajine, ktorá sa kedysi volala Slovensko.

Včera sme si pripomenuli 76. výročie popravy prvého prezidenta SR Mons.ThDr.J.Tisa. Pri tejto príležitosti som si spomenul na proroctvo býv.poslanca Snemu SR Pavla Čarnogurského, vyrieknuté na spomienke tejto udalosti pred Primaciálnym palácom 18.4.1992. Čarnogurský vtedy /pred stovkami ľudí so sviečkami v rukách/ predpovedal, že na Dr.Tisa bude z roka na rok spomínať viac a viac Slovákov…

Proroctvo sa nevyplnilo. Jednoducho preto, že za tú zhruba tretinu storočia /od r.1992/ Slováci VYMRELI. Áno, vymreli. Miesto nich tu žijú transkulturalizovaní transnacionálni transľudkovia. Zopár Slovákov síce ešte zostalo, no tí sú buď súdení a odsúdení, alebo starostlivo izolovaní od médií, sledovaní OČTK a SIS a démonozovaní už v školských učebniciach základných škôl. Ich osud je spečatený. Zo Slovenska sa definitívne stane Táto Krajina. Jeden z európskych subregiónov zámorského regiónu USA.

-Alebo, že by sa stal zázrak ? Alebo že by v septembri vyšli z útrob Sitna a Kriváňa bájni slovenskí rytieri a vrátili tejto krajine jej pôvodný milý názov „Slovensko“ – a amorfným mladým ľudkom vrátili ich slovenskú osobnostnú identitu ?