Kto vyhrá voľby: Sulík alebo Heger ?

11. mája 2023, dedic, Nezaradené

V jednej špecializovanej pezinskej nemocnici údajne agenti SIS odhalili ilegálnu tipovaciu kanceláriu. Pacienti psychiatrickej nemocnice, – inšpirovaní vyhláseniami dvoch popredných politických predstaviteľov o tom , že voľby vyhrajú, – sa rozhodli tipnúť, kto tie najbližšie parlamentné voľby naozaj vyhrá, – či SULÍK alebo HEGER ? !

Tipy na jedného či druhého boli pomerne vysoké. Tipujúci ukladali na svojich favoritov všetku peňažnú hotovosť, prikladali aj zvyšky z obeda, ba daktorí i potajomky odignorované lieky. Bola to riadna kopa. A to sme iba na začiatku polročnej cesty k voľbám. – Čo by sa v Cajli dialo koncom septembra ?

Pri odhalení tajnej tipovacej kancelárie údajne pomohlo udanie istého I.M., – trnavského pacienta, ktorý sa do nemocnice chodí pravidelne doliečovať. I.M. je známy protikorupčný bojovník,- má to aj v psychodiagnostickej dokumentácii. Nahnevali ho peniaze, ktoré sa pri tipovaní nazbierali a NEBOLI JEHO, ba ani jeho manželky – istej P.M. Nahnevalo ho však hlavne to, že podľa „tých bláznov “ vypadol z úzkeho kruhu politikov, na ktorých sa stávky uzatvárali. A pritom, – každému musí byť predsa jasné, že najbližšie parlamentné voľby vyhrá zase ON. /V najhoršom prípade jeho ex-nástupkyňa Remišová/.

V súčasnosti sa v Cajli zbierajú a hodnotia zhabané dokumenty. K postupu vyšetrovania sa vyjadrila aj citlivo vnímajúca pani Z.Č. , ktorá býva neďaleko, tiež v Pezinku. Podľa nej treba všetko dôkladne vyšetriť a uzavrieť tak, aby bolo nad slnko jasnejšie, že voľby v SR budú demokratické, liberálne a férové. A že ich vyhrá ten, o kom to už krstní rodičia Z.Č. / spoza Atlantiku/ dávno rozhodli. A síce, že ich vyhrá bejby Šimečka najmladší a jeho Progresívnoparalytické Slovensko.