Migranti v Horskom parku

11. septembra 2023, dedic, Nezaradené

Neschopný šéf polície rozváža migrantov z Krtíša po celom Slovensku. Už sú nielen v centre Bystrice ale aj v Bratislave. Polihujú na lavičkách na Námestí slobody. Túlajú sa po historickom centre Bratislavy. No a najnovšie podriemkávajú v lesných zákutiach Horského parku.

Predstavte si mamičky s deťmi ako sa v lesnom prostredí stretnú so žiadostivými pohľadmi počerných mladých mužov – ako inak, – všetkých zo Sýrie. Hladní, smädní a nadržaní chlapíci majú konečne nejaký pekný zážitok. Či ho budú mať aj mladé Slovenky, ktovie. Mladé voličky Progresívneho Slovenska asi áno. Ba možno aj pani Plaváková by ho mala, keby do Horského parku zašla.

Zatiaľ sa obe skupiny návštevníkov Horského parku iba vizuálne oťukávajú. Zatiaľ. Ak by sa niečo zvrtlo inak, ktovie ako dlho by trvalo, kým by prišla pomoc. Lebo neschopný šéf štátnej polície Hamran sa stará iba o rozptyl utečencov po Slovensku. O to, čo potom robia, už nie. Migrantov v Horskom parku ignoruje aj Vallova progresívna mestská polícia. Nikde nevidieť ani len otlačok policajnej topánky. Nikde ani nohy strážcov zákona.

-Našťastie, v Horskom parku v noci vychádzajú na lov diviaky. Je ich tam celkom slušné stádo. Stretnutie diviakov s počernými synmi púšte bude asi jediný moment, ktorý migrantov vypudí z centra mesta a premení park opäť na zónu bezpečia a pokojného odpočinku.

Pre Bratislavčanov, ktorým je na to park už takmer 150 rokov určený.

PS: Kde sú naši investigatívni novinári, kde sú naši inokedy tak pohotoví reportéri, že si takéto senzačné mediálne sólokapre nechávajú uniknúť ? Nemajú čím snímať ? Chýba im záznamová technika ? Aháááá…