Matovičovi a Čaputovej vybuchol prvý kajúcnik..

16. septembra 2023, dedic, Nezaradené

Voľby sa blížia. Kajúcnici doteraz donášajúci na opozičných politikov kadejaké lži začínajú cúvať. Predpokladaný víťaz volieb bude Smer a ak sa po 30.9. ujme moci, bude pre Imreczeho, Slobodníka, Makóa…na Slovensku horúco. Tí schopnejší začnú v zákulisí vyjednávať, tí politicky podkutejší začnú hľadať únikové cesty do zahraničia. No a „martýri“ budú aj po zmene režimu slúžiť politikom ako Lipšic, Šimečka či Čaputová a budú pod mimoriadne bedlivým okom západných diplomatov a protislovenských médií.

Kajúcnik Peter Petrov, zvaný Tiger asi nie je vhodný osobnostný typ na martýra demokracie. Skôr je to oportunistický kriminálnik, udávajúci na akúkoľvek stranu, len nech mu to zachráni kožu. V najnovšom odhalení manipulácie s výpoveďami protificovských svedkov „Tiger“ ako jeden z prvých zmenil stranu. Priznal, že nahrávka, na ktorej súčasný šéf policajnej inšpekcie Ďurka inštruuje Petrova ako svedčiť, je autentická. Teda že vyšetrovateľ Ďurka /vzorný plnič rozkazov Mikulca, Lipšica a Matoviča/ diktoval Petrovovi obsah výpovedí tak, aby sa dali použiť proti „smerákom“.

Nahrávka a výpoveď kajúcnika „Tigra“ sú luxusnými dôkazmi proti krivičom práva ako bol a je Ďurka a ďalší chlapci z družiny Lipšica a v konečnom dôsledku aj Čaputovej. Smer SSD s odkazom na nahrávku a výpoveď Tigra požiadal NAKU resp. PZ SR, aby pod dohľadom prokuratúry Ďurku ihneď zadržala. Smer SSD vyzval zastupujúceho ministra vnútra Ódora a jeho nadriadenú Čaputovú, aby konali. -Čo myslíte, čo sa stalo ? Nič. Zhola nič. Čaputová aspoň krátko a neuroticky zareagovala. Ostatní zodpovední Hamran, Odor, Lipšic..sú však potichu ako voš pod chrastou. Dúfajú, že „útok“ ktorý odznel na TB Smeru je iba predvolebný výstrelok, že je to smerácka malichernosť, ktorá zanikne v záplave iných predvolebných aktivít.

A čo médiá ? Onemeli. Hlúposti, ako Matovičova provokačka pred Úradom vlády dostali stokrát väčší mediálny priestor než závažná nahrávka a výpoveď Petrova-Tigra.

Smer SSD na TB okrem mimoriadne závažného svedectva proti Ďurkovi predložil aj výpoveď bývalej šéfky vyšetrovacieho tímu Policajnej inšpekcie Santusovej. Santusová vo výpovedi predložila ďalšie dôkazy o tom, ako sa PZ a najmä NAKA zneužívali proti politickej opozícii. Doložila aj pikošku o sexuálnom násilí „elitných vyšetrovateľov“ a „elitnej“ NAKA ako takej. A ako bonus upozornila na previazanosť kriviča práva a sexuálneho násilníka Svitoka na jednu mimoriadne „demokratickú“ politickú stranu. Smer SSD na základe výpovede Santusovej vyzval feministky ako Bittoó Cigániková, Plaváková, Nicholsonová a pod. , aby zaujali k obťažovaniu Santusovej jasný a kritický postoj.

-Čo myslíte, čo sa udialo ? Áno, -zase nič. Zase úplne ničotné nič. Na Slovensku, keď ide o porušovanie zákona zo strany OČTK, kontrolovaných Hamranom, Lipšicom, Odorom a Čaputovou sú všetci TICHO. Ticho je polícia, ticho je ministerstvo vnútra a spravodlivosti, ticho je prokuratúra, ticho sú vládni politici a samozrejme najviac ticho sú provládne -teda de facto všetky médiá.

Takže, haló Čaputová, haló Ódor, haló Lipšic, haló Denník N, haló Sme, haló Markíza, haló JOJka, haló ta3…haló feministky s akože demokratických strán: ZOBUĎTE sa. Na Slovensku sa za vlády Čaputovej, Odora, Lipšica a Hamrana dejú riadne špinavosti. – Konajte. Konajte v záujme verejnosti a aj vo vlastnom záujme. Lebo ak nebudete konať, doplatíte na to. Pretože nekonanie je v prípade vládnych úradníkov trestný čin. Takže budíček-konajte !