Smer SSD má podľa Polisu takmer 25% – prečo to médiá utajujú ?

22. septembra 2023, dedic, Nezaradené

Najnovší prieskum agentúry Polis nie je pre naše mainstreamové liberálne médiá zdá sa, kóšer. Nevonia im, že sociálnodemokratické strany majú spolu vyše 35%. Nevonia im, že by na vznik ľavicovo-národniarskej vlády stačila bez dvoch poslancov trojkoalícia Smer+Hlas+SNS. Koaličný potenciál Smeru rozširuje Republika, Sme rodina a pro-orbánovská maďarská Aliancia. /Podrobné výsledky priniesol portál STV/.

Nuž nie sú to dobré správy pre liberálne orientovaných majiteľov masmédií. Nečudo, že sa to ich televízie, rádiá a internetové noviny snažia „zatajiť“. Miesto informácií o prieskume Polisu dostal dnes v mainstreame priestor pre barnumskú reklamu Matovič a jeho trestné oznámenie na Kaliňáka a spol. resp. akási dievčinka, čo švitorila čosi o boji proti plagiátom. Snaživci ukazovali dnes aj Sulíka na Východe, – akoby on vymyslel automobilku Volvo. Pritom prvé kontakty v tejto oblasti rozohrali ešte Fico a Pellegrini. – Keď sa neúnosne veľký priestor venuje skrytej liberálnej propagande, potom je prirodzené, že pre závažné informácie priestor nezostane.

Už to tu do volieb budeme musieť s tými zbulvarizovanými proliberálnymi médiami nejako vydržať. Ale po voľbách to bude treba aj v mediálnej politike trochu poupratovať.