Smer+Hlas+SNS dnes zapchali ústa klebetníkom

10. októbra 2023, dedic, Nezaradené

Dnešné jasné prihlásenie sa strany Hlas SD k trojkoalícii Smer+Hlas+SNS zapcháva ústa zlomyseľným klebetníkom. Pellegrini a spol. sa rozhodli ako sa mali. V záujme Slovenska, v záujme sociálno-ekonomického rozvoja občanov SR a v súlade s postojom zhruba deviatich desatín svojich voličov.

Hlas dnes pohrdol sulíkovskou predstavou politiky ako handlovania sa o pozície a pretekania sa o „ponuku ,ktorá sa nedá odmietnuť“. Hlas ukázal, že je hodnotová strana, strana v ktorej je na prvom mieste dobro Slovenska, na ďalšom mieste program a až na ďalších miestach boj o pozície a moc.

Po dnešnom vyhlásení Hlasu klebetní analytici, komentátori, publicisti …a aj blogeri strácajú svoju konšpiračnú základňu. Klebetníci si na klebetenie nejaké svoje témy samozrejme vždy nájdu. Budú to však témy pre Slovensko a jeho budúcnosť menej nebezpečné- Budú to problémy takpovediac podružné, komunálne. Klebetenie o budúcnosti Slovenska a jeho vláde sa skončilo.

Samozrejme, koalíciu Smeru, Hlasu a SNS ešte čaká veľa roboty. Musia sa dohodnúť na rozdelení moci vo vláde, na počtoch rezortov a ich personálnom obsadení. Musia priniesť povestnú 76-ku prezidentke. Musia prezidentku presvedčiť o konkrétnom personálnom obsadení. Musia vypracovať programové vyhlásenia vlády, musia požiadať NRSR o dôveru a musia s vervou začať konečne robiť. Musia začať rýchlo riešiť aspoň tie najnaliehavejšie problémy. Musia sa čo najskôr pustiť do záchrany Slovenska, topiaceho sa v mori ekonomických a sociálnych ťažkostí, rizík a hrozieb.