Tisícové zhromaždenie pred Prezident.palácom a HLUCHONEMÍ novinári

23. októbra 2023, dedic, Nezaradené

V pondelok podvečer bolo pred Prezidentským palácom na podporu R.Huliaka zhromaždili „stovky“ /v skutočnosti asi 4 tisícky/ Slovákov. V SR sú tri nonstop spravodajské televízie /ta3, stv24, joj 24/ . Robia v nich hluchonemí novinári – lebo ani jeden z nich nedal naživo do svojej televízie o tomto zhromaždení ani zvuk ani obraz. Hanba. Gigantická hanba všetkým slovenským médiám.

Poobede sa zišlo 8 ochranárov na podporu rozhodnutia Čaputovej nevymenovať R.Huliaka za ministra. Z tejto intímnej schôdzky dali propagandistické pseudospravodajské televízie priame prenosy. Pre 8 zelených čudákov teda dali priamy prenos, no pre 4 tisíc občanov nedali ani sekunda prenosu. – Ešteže zatiaľ funguje youtube…Aby nedošlo k omylu, tento článok nie je o kauze Huliak. Je o hluchonemote našich proti-slovenských médií. Je o tom, že naši telesne a duchovne postihnutí novinári informujú v priamom prenose o akcii 8 samozvancov, no o demonštrácii 4 tisíc Slovákov proti neústavným krokom Čaputovej neodvysielajú ani sekundu naživo. Tento článok je o mediálnej nespravodlivosti „našich“ novinárov. O ich proti-slovenskej aktivite.

Hanba, večná hanba médiám a novinárom z ta3, rtvs a joj. -Dokedy nám tu budete pľuť do tváre, páni novinári ? Zhromaždenie proti neústavným, protizákonným, vlastizradným krokom Čaputovej majú byť aj zajtra a pozajtra. Budete nám, páni novinári, opäť pľuť do tváre ?