Kto sa ešte nevyjadril k zmene trestného zákona, nech sa hlási u súdr. Šimečku

29. januára 2024, dedic, Nezaradené

Dovoľujem si využiť parafrázu na známy bonmot L+S, lebo už dva mesiace počúvam frázu, že k zmenám v trestno-právnej oblasti sa nevyjadrila verejnosť či odborníci- hoci dennodenne sa k nim vyjadrujú desaťtisíce insitných odborníkov na ulici, v kaviarni, v krčme, v televízii, rozhlase, novinách, na internete, v divadle…študenti prvého ročníka práva s pubertálnymi vyrážkami, vyprasené standupistky a prestarnuté herečky… dokonca už aj gastarbeiteri v Čechách a na Morave.

Áno, k zmenám v trestnoprávnej oblasti sa vyjadril u nás každý, chcel chcel. Každý hlupák, lebo hlupákov jazyk /ak ide o politiku/ najviac svrbí. Napriek tomu ale matovičkári, sulíkovci a šimečkovci z parlamentu trvajú na tom, že u nás vraj kdesi v stratených dolinách a húštinách slovenského pralesa ešte žijú „odborníci“, čo sa ešte k zrušeniu ŠP a novele v oblasti trestného práva nevyjadrili. Príslušníkom tohto odľahlého kmeňa expertov, zvyknutým na archaické „medzirezortné pripomienkové konanie“ odporúčam, aby sa konečne ozvali. Aby sa prihlásili u súdruha Šimečku najmladšieho. Odporúčam im, aby to urobili čo najskôr, lebo streda sa blíži. A s ňou sa blíži aj hlasovanie, ktoré súčasnú etapu debát okolo ŠP a TZ predbežne uzavrie.

– Občania experti, neváhajte ! Máte poslednú príležitosť, aby ste aj vy nejakou tou svojou miliónkrát počutou trepinou prispeli do opozičného názorového guláša. Mladý „kuchtík“ Šimečka každú vašu slaboduchú ingredienciu iste s radosťou zamieša do maglajzu, čo tu už pomaly tri mesiace mieša.

Zdá sa, že sa blížime ku koncu jednej periódy. Opozícia si bude musieť nájsť na svoju deštrukciu, pardon -obštrukciu, inú legendu. Zdá sa, že vstúpime do novej fázy zápasu o Slovensko.

Svedčí o tom aj PRACOVNÁ NÁVŠTEVA pani Čaputovej v USA /maskovaná za sprievodnú oficiálnu návštevu Kanady/. Pani Čaputová zrejme pôjde aj do New Yorku na 5.ave., aby dostala na zmenenú situáciu nové noty, nové inštrukcie. Tajuplný obsah pracovnej návštevy pezinskej paničky u sorosovcov je veľmi tajný. Až do tej miery, že sa v predvolebnej kampani BRZDÁRA Korčoka stáva verejným tajomstvom…

Ak by ho niekto z pomalšie chápavých Slovákov nevedel dešifrovať, – nech sa opäť obráti na súdruha Šimečku najmladšieho. Dostane od neho pozvánku na „veľkú štvrtkovú revolúciu“. Na námestí SNP dostane kvalitne vyrobený konfekčný plagát. Z neho sa dozvie, čo a ako.