Nedovoľme urobiť z blogoviska Pravdy priestor pre očierňovanie prezidentských kandidátov !

15. februára 2024, dedic, Nezaradené

Čudujem sa, že ľudia zodpovední za usmerňovanie tohto blogoviska ešte nezasiahli. S parlamentnými a teraz už aj prezidentskými voľbami sa tu objavili blogeri – predovšetkým pavolsokol, maryna a 5tko, ktorých jedinou ambíciou je útočiť na prezidentského kandidáta Pellegriniho príp. Danka. Prípadne očierňovať politikov, ktorých priaznivci – národne orientovaní voliči- by mohli posilniť elektorát pána Harabina /voliči LSNS, SNS, Republiky príp. aj Smeru/. Lebo sa zatiaľ javí, že vietor negatívnej prezidentskej kampane fúka z volebného štábu pána Harabina.

Keď už chce tento portál publikovať nemorálne proti-pellegrinovské predvolebné pamflety pod nickami pavol sokol a maryna mal by to robiť aspoň so štipkou korektnosti. Administrátor by ich mal zaradiť tam, kam patria: medzi KOMERČNÉ blogy. Najlepšie by však bolo slušne pánov blogerov a dámu blogerku upozorniť, že Pravda nie je a nebude arénou negatívnej predvolebnej kampane.

-Aby bolo jasné, toto blogovisko by nemalo byť arénou pre negatívnu, nemorálnu a urážlivú predvolebnú kampaň nielen proti Pellegrinimu, ale aj proti Korčekovi, proti Kubišovi, proti Dankovi, proti Matovičovi, proti Harabinovi , proti všetkým uchádzačom o funkciu prezidenta. Aby bolo jasné, kritické postoje k politickým vyjadreniam týchto politikov-to áno, ale zosmiešňujúce videá, fámy o kadejakých nikdy nikým nedokázaných úplatkoch, o sexuálnej orientácii, o vymyslenom prepojení toho či onoho na tú či onú veľmoc….to nie. To je už príliš. To mení toto blogovisko na arénu, kde ľudia nediskutujú, iba sa chrapúnsky ohadzujú hnojom.

A odkiaľ potom všetci odchádzajú nechutne špinaví a zasmradení.