Novinári z mejnstrímu sú zbabelci

15. februára 2024, dedic, Nezaradené

Myslím si to. Prečo ? Pretože sa dnes pri krátkom rozhovore s bejby Michalom Šimečkom novinári NEODVÁŽILI SPÝTAŤ, ČI SI AJ ON MYSLÍ, ŽE SLOVÁCI SÚ NÁROD ZBABELCOV.

Novinári tuším, že z rtvs, markízy, joj, ta3, Denníka N, Sme, aktualít a i. mejnstrímových médií bejby Šimečku zastavili na chodbe NRSR, aby sa ho spýtali, čo si myslí o trestnom oznámení na jeho otca za ohováranie národa /Šimečka stredný vyhlásil, že Slováci sú národ zbabelcov okrem iného vraj aj preto, že si štvrtýkrát demokraticky zvolili za premiéra R.Fica…/. Šimečka pred novinármi táral čosi o štbákoch, o Mečiarovi, o prenasledovaní občanov a pod. – no k meritu veci – k urážlivému výroku jeho otca na adresu slovenského národa nepovedal ani mäkké „f“.

-Ani nemusel. Zbabelí novinári z markízy, jojky, ta3, rtvs, Denníka N, Sme, aktualít a pod. sa ho na to nespýtali, neboli na to zvedaví. Teda možno aj v kútiku duše boli, no dostali pokyn, aby sa na Šimečkov názor na „zbabelých Slovákov“ verejne nespýtali. A BÁLI SA TENTO POKYN PORUŠIŤ.

Novinári takto chtiac-nechtiac aspoň čiastočne potvrdili Šimečkov názor na zbabelých Slovákov. Áno, Slováci sú zbabelci. No zďaleka nie všetci. Zbabelosťou trpí iba malá maličká možno stočlenná skupinka tiež-Slovákov, ľudkov, čo sa živia dezinformovaním verejnosti v mejnstrímových médiách. Áno, Šimečka má pravdu – slovenskí novinári z markízy, jojky, rtvs, ta3, Denníka N, Sme, aktualít a pod. sú zbabelci. A poriadni.