Medveď s krvavou papuľou a Kuffovci sú nešťastím tejto vlády

16. marca 2024, dedic, Nezaradené

Prefíkaný podpredseda vlády Taraba dnes vyhlásil, že na základe jeho iste veľmi exaktných údajov /od Kuffovcov/ operuje okolo Jasnej 200 kg medveď s krvavou papuľou. Ten, ktorý onehdy plašil ľudí na golfovom ihrisku na Táľoch, na ihrisku nota bene nazvanom po medveďovi. Ten, ktorý „spôsobil, že v N.Tatrách zahynula 31-ročná bieloruská turistka. Vyplašená stretnutím s medveďom spadla zo 150 metrového brala.

Turisti z Bieloruska vliezli medzi skaly, kde majú medvede svoje zimoviská a pôrodnice. Vliezli do terénu, v akom je akýkoľvek pohyb človeka prísne zakázaný. Vliezli de facto do čohosi, čo sa podobá na medvedí výbeh v zoologickej záhrade. Medveď ich síce nepohryzol, ale podľa kuffovcov na nich zaútočil. – Zabudli povedať, že sa medveď za nimi rozbehol, lebo snorili okolo jeho brloha.

Taraba vyhlásil, že je potrebné nič nezakrývať. Treba bez dlhého otáľania začal s elimináciou medvedej populácie. Najmä tzv. nebezpečných medveďov, čiže medveďov, čo si bránia okolie svojich domovov. Kuffovci sa vyjadrili jasne – nestačí iba regulovať nadmernú medvediu populáciu. Celú medvediu populáciu treba eliminovať. Nekompromisne eliminovať.

Rečovo nedovyvinutí Kuffovci s krvavými papuľami sú jednoducho nešťastím tejto vlády. Špeciálny zásahový tím by ich mal politicky eliminovať. No hej, ale bez hlasov Kuffovcov, Tarabu a Huliaka by táto vláda padla.

-A tak, milé naše nešťastné medvede, musíte ďalej trpieť. Musíte sa obetovať. Lebo ak by Kuffovci odišli z vlády, padla by celá táto inak veľmi užitočná vládna zostava. Krvavé papule Kuffovcov by nahradili krvavé papule liberálov a progresivistov.

Niečo za niečo. Je to smutné. Ale reálpolitika je už raz taká.