Grohling nie je dobrý človek do politiky-ale na čelo SaS pasuje ako …

17. marca 2024, dedic, Nezaradené

Sulíkov favorit Grohling sa stal predsedom SaS. Pripomeňme si, čo je s ním spojené:

Grohling nie je dobrý človek do politiky. Nemá primerané vzdelanie. Nevyzná sa v práve, v dejinách, v sociológii či politológii. Nie je kvalitne jazykovo vybavený. Nemá štandardné rodinné zázemie. Nevie kultivovane diskutovať s oponentmi. Dokáže sa iba škriepiť, využívajúc 8 či 9 natrénovaných protivládnych invektív. Jeho politickú slovnú zásobu tvoria iba frázy a floskuly typu „vláda mafie“, „chránia svojich ľudí“, „oklamali voličov“, „patria do väzenia“, „izolujú Slovensko od zvyšku sveta“, „likvidujú slobodu slova“, „ukradli nám štát“…

Grohling je údajne veľmi blízky synovi čestného predsedu SaS Sulíka. Inštaláciou Grohlinga miesto seba Sulík ukazuje, že nie je ako Matovič a že SaS nie je ako OLaNO. Sulík nemení kvôli ošúchanosti názov svojej firmy. Sulík svoju Sasku jednoducho odovzdáva – ako dedičnú monarchiu – svojmu „zaťovi“. Kompletne, aj spolu s asi 300 nevoľníkmi.

-Je to také roztomilé, také moderné, také liberálne. Grohling nie je dobrý človek do politiky. Na post predsedu SaS je však ideálny. Je to pre túto „stranu odborníkov“ ten najlepší spomedzi najlepších. Grohling pasuje na čelo SaS ako zadok na nočník.