Prečo nejaký admin nemaže prítomnosť novinárov-aktivistov na TB vládnej koalície ?

25. marca 2024, dedic, Nezaradené

Nápad mazať politicky nepríjemné články je skvelý. Pre autora blogov osobitne príjemný, najmä ak sa to deje neférovo. Ja mám s tým len dnes trojnásobnú skúsenosť. Napriek tomu nereptám. Dokonca odporúčam, aby sa mazanie čiže cenzúra v médiách ešte viac rozšírila. Napríklad aj na novinárov-aktivistov, ktorí zabudnú, čo je ich profesionálna povinnosť a využívajú tlačové besedy /TB/ na politické útoky proti členom vlády či na obviňovanie ministrov z tých najtemnejších činov a úmyslov.

Jeden takýto útok, tuším novinárky z televízie Markíza /ak nie, tak pardon/ sa dnes udial na TB ministra vnútra Šutaja-Eštoka. Panička z média položila ministrovi nie jednu, ale hneď 6-7 otázok ako na policajnom výsluchu. Zmyslom jej aktivity bolo potvrdiť opozičnú teóriu, že vláda neprijíma prezentované bezpečnostné opatrenia kvôli zvýšenému riziku terorizmu, ale kvôli tomu, aby obmedzila opozičného kandidáta Korčoka v jeho prezidentskej kampani. – Nádherný príklad aktivizmu. Prekrásna ukážka toho, ako sa pod rúškom novinárčiny robí protivládna politická činnosť.

-A exemplárny príklad, keď by mal na TB zasiahnuť nejaký mediálny admin a milú zlatú novinárku ihneď zmazať. Z tlačovej besedy ale aspoň rok-dva aj z výkonu novinárskeho povolania. Takáto novinárka by mala stráviť svoj trest v pomyselnej mediálnej klietke hanby. V pokladnici lacného OD Lidl. Aby bola aspoň trocha zábavy a aby sme mali od nej aspoň načas pokoj.

PS: Všimnite si aj môj prvý dnešný článok. Je v ňom kadečo zaujímavé – a práve o terorizme, ktorý pani novinárku dnes tak veľmi nezaujímal.