Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18. apríla 2024, dedic, Nezaradené

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre banderovcov, pre vojakov všelijako zmobilizovaných na Ukrajine. Dávajú peniaze na nástroje zabíjania iných ľudí. Dávajú peniaze na smrť.

Škoda, že už slniečkári nie sú takí štedrí a pohotoví, keď sa konajú rôzne charitatívne zbierky, napr. pre deti, ktoré na svoju onkologickú liečbu potrebujú státisíce či milion. Škoda, že už nie sú takí rýchli, keď sa hľadajú peniaze na zdravie pre choré matky, keď sa zbiera pre obete živelných katastrof , požiarov alebo nešťastí, akým bolo aj nedávne zemetrasenie na východnom Slovensku. Tu sú už kadejaké esety menej žičlivé. Prečo ? Veď v takýchto zbierkach ide o humanitu, o zdravie, život. A nie o smrť druhých ľudí. Nie o protivládnu propagandu, ale o pravú nefalšovanú dobročinnosť. Navyše o dobročinnosť pre našich ľudí – pre Slovákov.

Čudné, že keď ide o cudzincov a keď ide o smrtiace zbrane, peniaze sa u zámožných slniečkárov ľahko nájdu. No keď ide o spoluobčanov Slovákov, ich zdravie a život, tak to ide v prípade slniečkárov z protivládnych progresívno-liberálnych kaviarní veľmi veľmi ťažko.

Prečo je to tak ? Ja presne neviem, ale čosi tuším. A čo vy, sestry a bratia Slováci ?

PS: Od napísania tohto článku uplynuli 3-4 hodiny. Čítanosť dosiahla 500-600 za hodinu. Slniečkári sa vydesili, že pre nich nepríjemný článok má taký ohlas a tak článok odstránili z titulky.. No čo už, keď inak s pravdou nevedia bojovať, tak aspoň odstraňujú.

Situácia sa ale zmenila aj v Čechách. Česká fiala sa zľakla, že podporuje protest proti vláde susedného štátu a vyhlásila, že peniaze zo súkromných zahraničných zdrojov nebudú na účel vojenskej podpory UA použiteľné. Ešte, že sú na úrade vlády ČR aj odborníci na medzinárodné právo…