Založ si blog

Fašisti vo Francúzsku vyhrali

Dalo sa to čakať s pravdepodobnosťou rovnou istote. Vo Francúzsku bude naďalej vo funkcii prezidenta malý Macron teda vlastne Micron. Sprevádzaný svojou mumióznou maminou, pardon manželkou. S takmer totálnou podporou médií, veľkokapitálu, prisťahovalcov a najmä svojich pánov spoza Atlantiku sa mu to opäť podarilo. Explicitne za neho hlasovala iba niečo vyše štvrtina Francúzov s volebným právom, ale stačilo to, lebo za LePenovú hlasovalo ešte menej ľudí s volebným právom.

O výsledku volieb rozhodli tí, čo voliť nešli a tí, voliči ľavice, ktorých dezorientoval ľavičiar Melenchon svojim politologicky nepríčetným odporúčaním nevoliť „extrémistku“ LePenovú ale menšie zlo-pravičiara Macron. Nepripomína vám tento pseudoľavičiar jedného slovenského „ľavičiara“ – Petríčka-Cukríčka ?

O výsledku volieb rozhodli stovky faktorov a ich interakcií – no v podstate, zjednodušene povedané o výsledku volieb rozhodla najmä jedna OBROVSKÁ MEDIÁLNA LOŽ. Lož, že LePenová je „fašistka“. Jednoduchí ľudkovia, chudobnejší duchom, informovanosťou a schopnosťou spracovávať informácie kritickým intelektom uverili sloganu o LePenovej fašizme. Bez dôkazov, bez vlastných skúseností,-iba tak, pod tlakom všeobecnej mienky, tlmočenej médiami. A pritom OPAK JE PRAVDA. LePenová nemá ani vo volebnom programe, ani v praktickej politickej činnosti nič fašistické. Nič totalitárne. Naopak, jej program je pluralitný, aj ke´d zdôraznňujúci vlastenectvo, národniarstvo a patriotizmus. LePenová nechce diktatúru jedného názoru, nechce nadradenosť rás, nechce vyhnať z Francúzska prisťahovalcov. Chce, aby francúzska vláda presadzovala v zahraničnej politike iba francúzske záujmy. Chce, aby francúzska armáda a francúzske zbrojovky pracovali iba pre silu Francúzska a nenalievali olej do ohňa v cudzích vojnách, rozpútaných USA.

Fašizmus nie je, keď dávate na prvé miesto záujmy svojho národa. Fašizmus nie je vtedy, keď je cieľom politiky rozvoj vlasti. Fašizmus je v spôsobe vedenia svojej politiky. Fašistická je politika potierajúca právo ľudí na slobodný výber, na pluralitu názorov, na prístup k informáciám a na výber partnerov a priateľov podľa historických tradícií a aktuálnych obchodných a kultúrno-spoločenských záujmov. – A to je presne tá politika, akú uplatňoval a bude uplatňovať E. Macron. Macronova politika je postavená na jednom názore – liberálnom demokratickom ideále, presadzovanom násilnými prostriedkami. Je to politika skrz naskrz fašistická. V záujme bohatých – no najmä amerického veľkokapitálu, ovládajúceho od čias Marshallovho plánu celú francúzsku ekonomiku.

Macron robil a zase bude robiť nie francúzsku ale americkú politiku. Jeho fašizmus je v tom, že sa záujmy takéhoto veľkokapitálu presadzujú agresívnymi a brutálnymi metódami. Spomeňme zásahy Macronovej polície proti žltým vestám, proti odporcom násilnej vakcinácie, proti odporcom francúzskeho zasahovania do konfliktu na Ukrajine. Macronov fašizmus je aj v tom, že i dnes v noci Macronovi policajti zastrelili dvoch demonštrantov proti jeho opätovnému nástupu k moci. Macronov fašizmu je v účasti Cudzineckej légie, francúzskej rozviedky a špeciálnych síl v bojoch na strane banderovcov. V tom, že v katakombách pod Azovstalom sú aj francúzski špecialisti a agenti.

Macron nie je originál fašista. Na to je on príliš MICRON, príliš maličký pánko. Fašista Macron je GENERIKUM tých originálnych pravých fašistov – Anglo-Američanov. Je to ich poslušný chlapček, ktorý sa hrá na samostatného parlamentára pri vyjednávaní s Maďarmi, Nemcami, Rusmi, Číňami. Nie v záujme prirodzených organických a tradičných cieľov geopolitiky Francúzska, lež podľa požiadaviek a propozícií made in USA.

Víťazstvo fašistu Macrona vo Francúzsku je očakávaný smutný dôkaz toho, že veľké a svojbytné Francúzsko už dávno neexistuje. Umrelo s posledným veľkým samostatne konajúcim Francúzom – generálom de Gaullom. A to čo za ním prišlo, a čo od zajtra bude zase,- to už je len taký malý vichistický kolaborantský režim. Nehodný veľkého národa a jeho kedysi veľkej histórie.

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

Dobrá správa pre PS, Olano a SaS

16.04.2024

Všimli ste si to ? Koalícii Smer, Hlas a SNS sa podarilo splniť predvolebný sľub o znížení cien potravín, o poklese inflácie a oživení investičnej výstavby. Dobrá správa pre Šimečku, Matoviča, Grohlinga – či nie ? Aspoň trocha útechy pre občanov pred tým, než Kamenický a spol. začnú realizovať tvrdý no nevyhnutný reštrikčný masaker…. Zatiaľ je to [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 757
Celková čítanosť: 2818127x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie