Založ si blog

Pravda cituje kybernetických zločincov a konšpiruje o Gersimovovi ale mlčí o Zelenskom a psovi-antidrogárovi

STUDENTOČKA A PARTIZÁNSKA PRED NABÚRANÍM BOĽŠEVIKMI

Hackeri sú kybernetickí zločinci. Aj tí, čo na chvíľu „hekli“ stránku „Kremľa“. Pravda v záhlaví ich cituje ako vážny informačný zdroj. Smutné.

-Predpokladám, že tento krátky blog teraz miesto prijatia konštruktívnej kritiky rýchlo dáte preč. Alebo že by som vás podcenil ?

PS: Možno poznáte sovietsku pesničku o priamurských partizánoch. Boľševici ju v minulosti tiež hekli. V origináli to bola o sibírskych strelcoch a stala sa hymnou Kolčakových bielogvardejcov. Hecking je starý ako ľudstvo samo. Vypočujte si originál z čias Ruského impéria:

Mimochodom, boľševici hekli aj staré ruské tango tuším ešte z roku 1914. Volalo sa Studentočka. – Áno, tá stará pionierska studentočka z čias socializmu-ibaže v origináli spievanom ruským tango-spevákom Piotrom Leščenkom sa nespieva o nič o ukrajinskom Done a požiari vojny. No veď posúdte sami:

Takže nič nové pod slnkom. Do cudzích diel sa nabúravali už boľševickí zlodeji. A tí dnešní ukrajinskí zlodeji od pána Zelenského im zatiaľ nesiahajú ani po päty. Aj keď majú k dispozícii tú najmodernejšiu americkú techniku.

PS: Mediálnym konšpirátorom citovanie hackerov nestačí. Oni ešte prikladajú konšpirácie o gen.Gerasimovovi. Vraj ktovie, kde je. Nuž včera bol živý a zdravý na obrazovkách ruských tv a vyznamenával vojakov z donbaského frontu. – Toto sa dá robiť iba vtedy, keď je prinášanie informácií z RF zakázané. Vtedy majú západní /osobitne britskí a americkí fejkári/ hody.

Nech si to užijú. Lenže – dokedy…

Zaujímavé, ale našim médiám sa akosi nechce využiť obrovskú šancu trochu si zakonšpirovať na účet Zelenského a psa Patróna /plemeno Jack Russell/. Toho Zelenskij pred očami kanadského premiéra Trudeaua chcel vyznamenať za vzorné vyhľadávanie mín. Zabudol však na jeho minulé povolanie: policajný pes Patrón kedysi na letisku oňuchával a brechotom označoval ľudí, ktorí mali čo do činenia s drogami. Pes Patrón ako keby si spomenul na tie časy. Ovoňal Zelenského nohavice – a začal podozrivo silno vybrechávať.

-Prečo asi ?

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2827418x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie