Založ si blog

Hitparáda protiruských hoaxov

Za posledných 24 hodín sa na popredných miestach umiestnili:

1.miesto: V Kremli sa šušká, že Putin odstúpi. /Asi preto, že donbaskú operáciu RF už de facto vyhralo/.

2.miesto: Americké satelity pristihli ruské lode pri krádeži obilia /asi preto, že export vlastného ruského obilia z Ruska je násobne vyšší ako z Ukrajiny; klobúk dolu pre americkými satelitmi-z vesmíru zistia, kde bolo obilie dopestované/.

3.miesto: Ukrajina vojnu nad Ruskom vyhrá, lebo ju musí vyhrať, aby ukázala, že ŠVO bola Putinova chyba. /Usúdila nemecká gynekologička Uršuľa z Lajen/.

Cena útechy pre ukážku, ktorá vyzerá ako hoax, no nie je hoax: Vo Francúzsku sa na cintorínoch množia náhrobné nápisy: „Keby som nebol mŕtvy, aj ja bojujem za Zelenského“/.

Cena za nahrávku na smeč: Pravda napísala, že „Česko sa stalo zbrojnicou Ukrajiny“. – Samozrejme, že sa stalo. Veď Česko už bolo nacistickou zbrojnicou počas 2.sv.vojny-keď zbrane pre nemecký nacistický wehrmacht dodávalo ešte 5.mája 1945. Česko má s dodávkami zbraní pre nacistov dlhodobé skúsenosti.

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

Dobrá správa pre PS, Olano a SaS

16.04.2024

Všimli ste si to ? Koalícii Smer, Hlas a SNS sa podarilo splniť predvolebný sľub o znížení cien potravín, o poklese inflácie a oživení investičnej výstavby. Dobrá správa pre Šimečku, Matoviča, Grohlinga – či nie ? Aspoň trocha útechy pre občanov pred tým, než Kamenický a spol. začnú realizovať tvrdý no nevyhnutný reštrikčný masaker…. Zatiaľ je to [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 757
Celková čítanosť: 2817838x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie