Založ si blog

Reklama plná černochov

Na Slovensku žije už dosť veľa černochov. Viem o niektorých, ktorí tu roba v šoubiznise čiernych bačov, hrajú futbal alebo basketbal či nebodaj študujú. No viac ako na športoviskách je černochov v reklamách slovenských televízií. Černosi, žijúci na Slovensku musia byť extrémne solventní, keď sa vyskytujú v reklamách na predovšetkým drahšie, luxusnejšie výrobky. Na týchto čiernych boháčov pôsobia slovenské reklamy mimoriadne motivačne. Veď dobre, nič proti tomu.

Ďalšími menšinami, ktoré sa vyskytujú v slovenských televíziách čoraz častejšie, sú religiózne a sexuálne menšiny. Rastie počet reklamných klipov s tibetskými mníchmi, s bozkávajúcimi sa mužmi a hladkajúcimi dievčatami. Veď dobre, nič proti tomu.

V honbe za tak prepitrebnou korektnosťou sa však vytvára moderná mapa súčasného Slovenska. Slovensko je podľa týchto reklám totálne „BLM“, afroamerické, dúhové, s občanmi žijúcimi v aktívnych environmentálne , slniečkársky orientovaných komunitách. Tomuto trendu sa prispôsobujú aj agentúry na prieskum politických preferencií. Dvíhajú napr. preferencie slniečkárskej PS. Priaznivci PS sú ako Colombova žena, – každý o nich hovorí, no nikto tie státisíce priaznivcov reálne nevidel.

Slovensko je naozaj krajina menšín. Žijú tu Maďari, Rusíni, Vietnamci, no najmä Rómovia. Rómski spoluobčania sú vďační návštevníci obchodných centier a aj vďační diváci TV. V reklamách však slovenskí Maďari, no predovšetkým RÓMOVIA chýbajú, takmer neexistujú. V reklamných šotoch nie je po nich ani chýru, ani sluchu. Samozrejme až na výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo /napr. stará Čekovského kreslená rómska miniséria/. Rómov je bezpochyby v reklamách oveľa menej, ako černochov. Je to čudné a malo by sa s tým niečo urobiť…

Menšinám patrí budúcnosť Slovenska. Aspoň tak nás učia misionári z Bruselu. Veď dobre, nič proti tomu. Ide len o to, aby tá reklamná vymaľovánka slovenskej krajiny bola čo najviac reprezentatívna. Ide o to, aby bola realistická. Ide o to, aby sa popri černoškoch a japončíkoch na reklamných šotoch tu a tam objavili aj usmievavé tváričky malých Rómov, s peknými bielymi zubami. Slovensko budúcnosti, – to je oveľa skôr krajina veselých a šťastných Rómov než krajina vyšportovaných afroamerických či afrických černochov.

Akokoľvek, čoraz častejšie prezentovanie menšín v reklamách na našich televíziách je vysoko pozitívna záležitosť. A pôsobí na momentálne ešte stále väčšinovú slovenskú populáciu veľmi výchovne a veľmi motivačne. Veď kto by si nekúpil spišské párky, ktoré tak chutili aj príslušníkovi nejakej menšinovej komunity ? Kto by si rád nezadovážil mercedes triedy C , na ktorom sa v reklame nadšene prevážal chlapec z Luníka 9 či z Jarovníc ?

Menšinovo poňatá reklama je dobrá vec. Pomáha krpčiarskym Slovákom dospieť na civilizačnú úroveň bruselských predmestí a pomáha Slovenskej republike zmeniť sa na vyspelú liberálnu demokraciu západného typu. Multikulti…Tak je to správne. Tak to má byť.

/Alebo že by nie ?/

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 759
Celková čítanosť: 2828529x
Priemerná čítanosť článkov: 3727x

Autor blogu

Kategórie