Založ si blog

Áno, Slováci si zaslúžia iba prepytujem Matoviča.

Každý národ má takú vládu, akú si zaslúži. Slováci si aj po dnešku nezaslúžia nič iné, iba vládu Matoviča. Kedysi sa hovorilo, že vládu poloblázna alebo blázna. Teraz už takto denunciovať netreba. Stačí povedať, že Matoviča. „Matovič“už zľudovelo ako nadávka.

S Matovičom je to jasné. Ale čo s masou Slovákov ? Čo označuje meno Slovák ? 150 politických chytrákov a kšeftárov rozhoduje o osude Slovákov – a Slováci čušia. Nakupujú na vianočných trhoch, posedávajú pred čakárňami u lekára, naháňajú v robote eurá,-aby ich potom ich deti prehajdákali v nákupno-zábavných centrách, kade-tade sa motkajú – a je im jedno, či ich vláda s 80% nedôverou padne alebo nie. Večer sa o tom dozvedia dezinformáciu na Markíze, trochu si pofrfľú, a idú spať, lebo aj na druhý deň treba ísť na panské.

V normálnom štáte, v Česku, Maďarsku, Poľsku, dokonca ešte aj v Rakúsku by v situácii, v akej je dnešná slovenská vláda, boli pred parlamentom tisíce demonštrantov. V Bratislave prakticky nikto. Nič. V hlavnom meste Slovenskej republiky sa pod dúhovou zástavou lebičiek, bisexuálov, gayov, transvestitov …/LGBTI+/ zíde na základe výzvy na sociálnej sieti aj 2-3 tisíc ľudí. Pod slovenskou štátnou zástavou sa zíde pár desiatok príslušníkov vymierajúceho národa…

– Takže,- prinajmenšom do štvrtka platí, že Slováci si nezaslúžia nič iné, iba Matoviča. Tak nám treba.

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Protesty, hádky aj bitky: Gruzínsky parlament podporil kontroverzný zákon o zahraničných agentoch

02.05.2024 11:22

Opozičný zákonodarca Beqa Liluašvili počas stredajšieho rokovania naživo vysielal z rokovacej sály parlamentu. Na videu vidno, ako poslanci kričia a fyzicky sa navzájom konfrontujú.

Milan Olekšák

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52

Podľa medializovaných informácií Olekšák odmietol prepúšťať zamestnancov. Tarabovi odkázal, aby začal šetriť znížením počtu štátnych tajomníkov.

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".

študenti, Brezno, Nostalgia

V Brezne sa vrátili desiatky rokov v čase. Okrem socialistického bytu nechýba ani vyšetrovacia miestnosť ŠtB

02.05.2024 10:34

Nostalgia za minulými časmi, ktoré nemuseli byť ideálne, no zato plné pekných spomienok z detstva či mladosti, určite zasiahne nejedného návštevníka breznianskej expozície zo života socializmu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 762
Celková čítanosť: 2842981x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu

Kategórie