Založ si blog

Referendum

21.januára bude na Slovensku referendum o tom, či bude v budúcnosti možné rozhodovať o parlamentných voľbách aj jednoduchou väčšinou hlasov všetkých poslancov parlamentu, teda cez tzv. 76, alebo nie.

21.januára Slováci svojou účasťou na referende rozhodnú, či sa chcú zapojiť do vecí verejných, do politiky, do toho, čo sa ich týka, -alebo nie. Slováci účasťou na referende rozhodnú, či sú dospelí ľudia alebo malé sopľavé deti, prípadne poddaní, ktorí robia ako otroci a konzumujú ako prasce a ostatné nechávajú na ľubovôli veľkomožných pánov politikov.

21, januára dostanú Slováci šancu na rýchlu zmenu tejto vlády-hrôzovlády. Nielen terajšej matovičovsko-hegerovsko-čaputovskej hrôzovlády, ale akejkoľvek inej zlej vlády -vrátane napr. vlády Fica, Pellegriniho, Šimečku…kohokoľvek.

Do 21.januára budú Slováci vystavení snahe médií o „zatajenie“ referenda alebo dezinformáciám typu, že ide o agendu Smeru lebo sa Fico bojí basy a chcel by zase čo najskôr do vlády, -aby mohol „zase“ kradnúť. Slováci nedajte sa, – nejde o Smer a ani o Fica. Ide o vás. O to, aby ste kohokoľvek -aj Hegera, aj Fica ľahšie poslali do kelu, keď budete s výsledkami ich vládnutia nespokojní.

21,januára dostanete, -milí Slováci, príležitosť zmaturovať ako zrelý demokratický národ. Nejde ani tak o to, ako budete v referende hlasovať. Ide predovšetkým o to, aby ste na referendum išli. Aby ste si uvedomili, čo je vaša povinnosť. Čo je povinnosť dospelých, zrelých, zodpovedných občanov. Samozrejme,-môžte aj neprísť. Môžte „vypiecť“ s iniciátormi „zbytočného“ referenda. -Len si potom, milí Slováci uvedomte, že ste nevypiekli s Ficom alebo so Smerom. Uvedomte si, že ste vypiekli so sebou samými. A uvedomte si, že potom už vám vo vašom zúfalom živorení nikto a nič nepomôže.

Očakávam, že sa na tento článok zase zlietne kopa proti-slovenských trolov ako osy na med. V poriadku, nech sa zlietajú, nech tu púšťajú zo zadkov ten svoj jed. Formálne na to majú právo. Tak ako ja mám právo vyjadriť svoj názor na demokratický akt referenda. Nie ako nejaký aktivista prepytujem Smeru či dakoho iného. – Mám na to právo ako normálny občan mojej ctenej Slovenskej republiky.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2835568x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu

Kategórie