Založ si blog

Referendum: POZOR-PRÍSNE TAJNÉ !

Pozor ! To že sa 21.januára koná referendum, teda všeľudové hlasovanie občanov Slovenska, zamerané na doplnenie Ústavy SR o možnosť dosiahnuť predčasné voľby aj prostredníctvom referenda-to je, zdá sa, na Slovensku asi prísne tajné. Okrem bilbordovej kampane Smeru SSD a dvoch troch vyjadrení predstaviteľov Smeru /plus jedného vyjadrenia hlasistu Rašiho/ resp. zopár antikampaňových protireferendových príspevkov v médiách sa o referende takmer nehovorí. Všetko okolo referenda sa dosť utajuje. Akoby to bolo štátne tajomstvo.

Predovšetkým mlčia ústavní činitelia. V novoročnom príhovore prezidentka o referende /ktoré sama vypísala/ nepovedala ani slovo. Asi je to pre ňu prísne tajné a ona podpísala záväzok mlčanlivosti. Predseda parlamentu B.Kollár na otázku novinára k referendu odvetil. že referendum podporovať nebude, lebo je to politická agenda Smeru SSD. Ex-mafián Kollár asi zabudol, že je ústavným činiteľom a mal teda oficiálne vystupovať ako parlamentný predstaviteľ všetkých Slovákov. Nie iba ako predstaviteľ vládnej kliky, do ktorej patrí. To isté sa dá povedať o treťom ústavnom činiteľovi, premiérovi Hegerovi. S doplnkom, že jeho vyjadrenia proti referendu boli ešte hanebnejšie ako Kollárove.

Slováci, – tento nedemokratický súčasný režim vám blížiace sa referendum de facto zatajuje. Necháte to tak ? Veď vám tým tento režim, táto vláda bráni uplatňovať si svoje demokratické práva a slobody. – Slováci necháte to tak ? Nenaštvete sa ? Neurazíte sa ? – Ak áno, -skúste sa vláde a médiám za takéto antidemokratické praktiky POMSTIŤ tým, že na referendum just pôjdete !

Lebo v dnešných nedemokratických pomeroch je každý demokratický prejav vôle občana-a teda aj referendum- bojom s týmito pomermi. Je to legálna vzbura proti vláde. -Slováci VZBÚRTE SA PROTI VLÁDE TÝM, ŽE NA REFERENDUM JUST PôJDETE !

Slováci, pomstite sa matovičovsko-hegerovsko-sulíkovskej vláde a prezidentke Čaputovej. – Ako ? Tak, že na referendum just pôjdete,- Nech tých papalášov z toho aj porazí…

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2835202x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu

Kategórie