Založ si blog

Hegerova nočná TB, Lipšicova exhibícia na súde. Matovičove atómovky…

Volebná kampaň pred septembrovými voľbami je v plnom prúde. Matovič už začal okolo seba rozhadzovať propagandistické atómovky: napr. „informácie“ o Sulíkovej korupcii či návrh na zrušenie platov poslancov NRSR. Lipšic sa do kampane zapája hrou na žalobcu i obhajcu v prípade psychicky chorého chlapca, čo sekerou chcel útočiť na spolužiakov. Lipšicovho triviálneho mudrovania boli večer plné televízie. Lipšic vie, ako úzko ho verejnosť spája s touto vládnou koalíciou. Lipšic vie, že leštenie jeho osobného dosť poškodeného imidžu je leštením dosť vážne narušeného obrazu vlády. A tak sa Lipšic snaží, Využíva pritom staré známe mediálne slučky, vytvorené jeho parťákom Grendelom.

Edko Heger odvolaný neodvolaný premiér na večernú Lipšicovu pro-vládnu exhibíciu nadviazal takmer polnočnou tlačovou besedou oficiálne zorganizovanou pri príležitosti odchodu našich záchranárov do Turecka, na pomoc obetiam zemetrasenia. Neoficiálne išlo samozrejme zase len o leštenie katastrofálneho imidžu Hegerovej vlády. Išlo o to, ukázať verejnosti, ako sa Heger, Mikulec a spol. snažia plniť si vládne povinnosti, ako by ani neboli odvolaní a iba dočasne poverení „na kúrenie a svietenie“. Išlo o to ukázať, ako Heger a Mikulec promptne reagujú na udalosti vo svete a ako zodpovedne na ne reagujú. Išlo o to predvádzať sa pred verejnosťou ako politici čo nikdy nespia, iba pracujú a pracujú non stop pre blaho SR.

Pomoc postihnutému Turecku je samozrejme veľmi potrebná. Účasť slovenských záchranárov tiež. Zapojiť sa do záchranných prác je psou povinnosťou SR. Veď Turecko je /aj/ európsky štát, člen NATO, tak ako SR. Záchranári už mali byť v Turecku. Mali tam letieť čo najskôr ako len mohli. Ale bez fanfár, bez tlačoviek premiéra. Záchranári mali ísť s maximálnou pomocou vlády – ale potichu, ako sa na odchod na pracovnú cestu patrí.

Maďarsko napríklad poslalo svojich záchranárov do Turecka skôr než SR. A poslalo ich včera takmer 4 x viac ako SR. Dnes pošle druhú veľkú skupinu. – A Orbán nemá potrebu robiť k tomu žiadne polnočné tlačovky. Náš Edko je iný, – ten bude mať odteraz do septembra TB ku každej veci, ktorú jeho vláda spraví. A Matovič či Lipšic ? Tí urobia azda aj dvakrát toľko propagandistických tlačoviek. – aby slovenským voličom na tlačovkách natlačili do hláv čo najviac kalerábov.

Zneužívanie verejnosťou ostro sledovaných súdnych kauz alebo verejnosťou sledovaných prírodných nešťastí na politické ciele,- tak ako to dnes /v pondelok/ urobili Lipšic, Heger a Mikulec sa mi preto vidí byť riadne cez čiaru. Podľa mňa sa prieči dobrým mravom. – Ale narúšanie dobrých mravov zo strany tejto matovičovsko-hegerovsko-mikulcovsko-lipšicovskej vlády je vec už dávno známa.

-Neslušnosť je trvalým mottom tejto vlády. Vlády BÁZNE a HANY.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2831408x
Priemerná čítanosť článkov: 3726x

Autor blogu

Kategórie